Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 166 (6876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cușnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava a reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, a criticat conducerea PNL a Primăriei Suceava pentru faptul că nu a reușit să construiască noi locuri de parcare supraetajate sau subterane. Dan Ioan Cușnir a spus că în ultimii 14 ani, primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi au reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar. „În loc să genereze noi locuri de parcare, supraetajate sau subterane, se laudă când trag o dungă de vopsea pe asfalt, denumind-o <modernizare de parcări>. În mintea lor a moderniza o parcare însemnă să tragi o dungă pe asfalt”, a spus Cușnir. El a spus că de un an de zile, Lucian Harșovschi „minte” că are un proiect de amenajare de parcări, proiect pe care PSD-ul nu vrea să îl voteze. „Realitatea este că, cu hărnicia specifică celor cu idei puține și fixe, tot supune spre aprobare o înșiruire de parcele pe care cică vrea să le transforme în parcări, fără să aducă nici o îmbunătățire de la o ședință la alta și fără să accepte amendamentele PSD”, a precizat liderul social-democraților suceveni.

El a explicat că aceste parcele ar fi putut fi inventariate și transformate în parcări de reședință de peste șase luni, cu o singură condiție, și anume să fie eliminate acele parcele care se suprapun peste Registrul Spațiilor Verzi și a celor care, în prezent, reprezintă zona verde a municipiului.

„După cum am anunțat de fiecare dată când s-a încercat promovarea acestui proiect ilegal în forma propusă de Lucian Harșovschi, dacă PNL-ul acceptă amendamentul PSD, consilierii locali PSD vor putea vota inventarierea și ulterior trecerea din Domeniul Public în Domeniul Privat al Primăriei și amenajarea parcărilor”, a spus Dan Ioan Cușnir. El consideră că Primăria Sucevei prezintă simptomele unei instituții nefuncționale deoarece departamentul responsabil cu inventarierea și amenajarea parcărilor, sub directa supraveghere a viceprimarului Lucian Harșovschi, nu este capabil să identifice acele parcele destinate parcărilor care nu se suprapun peste Registrul Spațiilor Verzi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava a reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar.
 Vizualizări articol: 1520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir: Conducerea PNL a Primăriei Suceava a reușit să transforme banala intenție de a parca un autoturism într-un calvar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei