Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 166 (6876)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetări

Altercaţie pe holul poliţiei judeţene: ofiţerul de serviciu a evacuat un bărbat agresiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incident destul de grav s-a petrecut marţi, în jurul orei 16.00, la intrarea în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, între ofiţerul de serviciu şi un bărbat supărat, venit să ceară o audienţă la un şef. La ofiţerul de serviciu s-a prezentat un bărbat din Berchişeşti, care era foarte supărat şi nervos şi dorea să fie primit în audienţă de un şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. 

Poliţistul de serviciu i-a explicat că nu este oră de audienţe, însă lucrurile au degenerat.

Bărbatul ar fi devenit violent. Ofiţerul de serviciu l-a imobilizat şi l-a scos afară pe agresor.

Bogdan Bănică, liderul sindicatului Decus Suceava, din care face parte şi poliţistul implicat în incident, şi-a arătat nemulţumirea că şefii din comanda IPJ Suceava nu au luat nici o măsură în cazul posibilei ultragieri a ofiţerului de serviciu, în sensul de a informa Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii fiind cei competenţi să ancheteze faptele ultraj. 

Bogdan Bănică a făcut următoarea informare telefonică oficială, în noaptea de marţi spre miercuri:"Reprezentând interesele legitime ale membrului nostru de sindicat, rog să îmi fie comunicate motivele pentru care nu au fost respectate prevederile art. 56, alin. 3, lit. b din NCPP, respectiv motivele pentru care nici un procuror nu s-a deplasat până în momentul de faţă la locul comiterii faptei, pentru a efectua urmărirea penală, în cazul infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257, alin. 1 din Codul Penal”.

Poliţistul s-a prezentat la spital, ieri dimineaţă, pentru contuzii la mâna dreaptă. Acestuia i s-au recomandat 7 zile de repaus. Ulterior, a fost evaluat de un medic, care a constatat în certificatul medico-legal că are leziuni care necesită 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul din Berchişeşti a depus şi el reclamaţie pentru purtare abuzivă.

Având în vedere că incidentul a fost surprins de o cameră video din interiorul poliţiei, se va putea stabili destul de lesne ce s-a întâmplat mai exact.

„Ofiţerul de serviciu s-a ales cu plângere pentru purtare abuzivă, infractorul fiind eliberat, colegului nostru sugerându-i-se discreţie maximă”, a acuzat liderul de sindicat Bogdan Bănică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Altercaţie pe holul poliţiei judeţene: ofiţerul de serviciu a evacuat un bărbat agresiv.
 Vizualizări articol: 2980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Altercaţie pe holul poliţiei judeţene: ofiţerul de serviciu a evacuat un bărbat agresiv5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei