Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terorizați

Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost acuzat că și-a abuzat copiii și concubina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost acuzat că și-a terorizat și abuzat ani de zile cei doi copii și concubina împreună cu care locuia. Scenele de violență fizică și psihică s-au derulat într-o casă unde cei patru locuiau, în municipiul Suceava, și au culminat la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, când femeia de 27 de ani din comuna Ulma nu a mai suportat tratamentul la care erau supuși cei trei și a dat totul în vileag polițiștilor.

Femeia s-a prezentat la poliție pe 17 ianuarie 2018, reclamând faptul că în perioada anilor 2012-2018, atât ea cât și cei doi copii minori au fost victimele unor abuzuri fizice și psihice din partea concubinului ei, Cătălin Băcilă. În urma cercetărilor întreprinse în ultimele aproape 6 luni de zile, anchetatorii au strâns probe temeinice la dosarul întocmit pe numele bărbatului, astfel încât în timpul zilei de luni, a fost pusă în mișcare acțiunea de cercetare penală pe numele bărbatului. Cătălin Băcilă este acuzat de comiterea infracțiunilor de violență în familie, lipsire de liberate și rele tratamente aplicate minorului. Pentru faptele comise de acesta, luni a fost emisă pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Cazul bărbatului care și-a agresat și terorizat copiii și concubina a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care au decis prezentarea acestuia în fața judecătorilor, pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. Marți la prânz, magistrații Judecătoriei Suceava au emis pe numele lui Cătălin Băcilă un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost acuzat că și-a abuzat copiii și concubina.
 Vizualizări articol: 1534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost acuzat că și-a abuzat copiii și concubina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei