Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Serena, sfidarea circuitului feminin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numai bună această fereastră de la Mondiale pentru o integrală Wimbledon. O ediție de record istoric la feminin, unde niciun cap de serie din primele zece jucătoare nu a ajuns în sferturi! Desigur, și Simona printre ele. Deși a supraviețuit primelor două valuri, sorții i-au scos-o în față pe această Hsieh... Exact ce nu-i trebuia, căci taiwaneza a fost de o inteligență diabolică, făcând antijocul perfect, adică unul care să fie și frumos! Avea și arsenal pentru așa ceva, acele execuții din încheietură fiind neconvenționale pentru tenisul de câmp. Cumva, jucătoarea noastră a reușit să navigheze prin meci, ajungând până la punctul în care să acosteze vasul la țărm. La mingea de meci pierdută nu are ce să-și reproșeze, a fost genul de punct jucat perfect de adversară, însă a avut multe-multe mingi de break pe care nu le-a risipit prea ușor, de-aia a și persistat gustul amar al acestei înfrângeri, atât pentru ea, cât și pentru noi. Hsieh pur și simplu a păcălit-o și iată că n-a prins săptămâna a doua la Wimbledon. Mai bine o întâlnea pe Serena, de aceasta avea mai multe șanse să treacă. Apropo de jucătoarea americană, aceasta tocmai a bătut-o în decisiv pe italianca Giorgi și e în semifinală, iar un eventual triumf al Serenei pe iarba londoneză ar fi o adevărată palmă pentru WTA. Nu-i vorbă, față de celelalte jucătoare pretendente la titlu, parcursul complet de la Roland Garros al Simonei este o scuză viabilă pentru ea, altfel un jucător ca Federer nu ar sări peste un turneu de Grand Slam. Iar cu asta facem trecerea pe tabloul băieților. Totul pare să se îndrepte spre o semifinală Nadal-Djokovic, învingătorul fiind premiat cu o finală împotriva lui Federer! Ar fi ideal să se întâmple așa, îmi imaginez că Nole abia îl așteaptă pe Rafa și pe altă suprafață decât zgura. Pentru a ajunge fiecare la întâlnire, Nadal trebuie să treacă de del Potro, Nole de Nishikori, în timp ce Roger are în cale numai jucători de tip big-server, mai întâi pe Anderson, în fața căruia nu a pierdut încă, apoi pe învingătorul dintre Raonic și Isner, adică unii care l-au mai bătut, canadianul chiar și pe această iarbă, acum doi ani, tot în semifinală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serena, sfidarea circuitului feminin.
 Vizualizări articol: 1248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Serena, sfidarea circuitului feminin5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei