Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tentativă de omor

Recidivist arestat după ce s-a năpustit în curtea unui tânăr și l-a tăiat cu un cuțit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Slatina cunoscut pentru antecedente cu violență este cercetat din nou de anchetatori pentru comiterea unei alte fapte de agresiune, petrecute la începutul săptămânii trecute. Petru Irimescu, care a fost condamnat în trecut pentru o tentativă de omor calificat asupra unui consătean, a ajuns în spatele gratiilor după ce s-a deplasat la locuința unui bărbat de 30 de ani din localitate și, după ce a pătruns în curtea acestuia, l-a lovit cu pumnii și i-a aplicat o lovitură de cuțit. În urma probelor administrate în cadrul dosarului penal deschis pe numele său, procurorii au considerat că viața victimei a fost pusă în pericol, agresorul ajungând în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Incidentul de care se face vinovat Petru Irimescu, de 36 de ani, a avut loc la data de 1 iulie, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, după ce a individul a consumat băuturi alcoolice. În urma unei convorbiri telefonice cu bărbatul de 30 de ani, pe care l-a insultat, înjurat și amenințat prin telefon, Irimescu s-a hotărât să îi aplice acestuia o corecție, în virtutea unei răfuieli mai vechi. În toiul nopții, el s-a urcat la volanul autoutilitarei personale și s-a deplasat la locuința victimei. Ajuns aici, Petru Irimescu a intrat în curtea bărbatului și l-a luat pe acesta la bătaie, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii, după care i-a aplicat acestuia o lovitură cu cuțitul pe care îl avea asupra lui. Autorul s-a făcut apoi nevăzut, la fața locului ajungând un echipaj al ambulanței, care i-a acordat victimei primul ajutor, după care a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns în scurt timp polițiștii, care au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror. În urma declarațiilor luate victimei și martorilor și a probelor adunate de anchetatori, procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Petru Irimescu pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de omor calificat, violare de domiciliu și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Pe numele său a fost emisă luni o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Pentru grava agresiune comisă de acesta, dosarul a fost preluat de către un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care a făcut propunerea arestării preventive a inculpatului. În timpul zilei de marți, Petru Irimescu a fost prezentat în fața judecătorului pentru drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Petru Irimescu este cunoscut ca fiind un individ violent, după ce în cursul anului 2012 a fost condamnat de instanță la închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recidivist arestat după ce s-a năpustit în curtea unui tânăr și l-a tăiat cu un cuțit.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recidivist arestat după ce s-a năpustit în curtea unui tânăr și l-a tăiat cu un cuțit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei