Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zamostea

O femeie a murit după ce a fost strivită de remorca unui tractor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârșit tragic pentru o femeie de 35 de ani din comuna Zamostea, care a murit strivită sub greutatea unei remorci cu cereale care s-a răsturnat peste ea. Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă, pentru a cerceta condițiile în care a avut loc nenorocirea.

Accidentul nefericit s-a produs în gospodăria unei femei din satul Lunca, luni seara, în jurul orei 22.30. Printr-un apel la 112, martorii evenimentului au anunțat ambulanța și poliția, angajații Secției de Poliție Rurală Bălcăuți ajunși la fața locului demarând cercetările.

Verificările au arătat faptul că femeia locuia împreună cu soțul ei în satul Lunca din comuna Zamostea, iar în timpul zilei cei doi treieraseră grâul și l-au transportat la domiciliu, pentru a-l depozita într-o magazie. Cerealele au fost transportate cu ajutorul unui tractor cu remorcă, care acasă a fost manevrat cu spatele, până în fața magaziei. Întrucât remorca este prevăzută în lateral cu gură pentru vărsarea cerealelor direct în saci, bărbatul a pornit tractorul și a rabatat ușor remorca în partea laterală, pentru a continua să umple sacii cu cereale prin acea gură. După ce a oprit tractorul, proprietarii au continuat să lucreze, însă peste câteva minute remorca s-a răsturnat în partea laterală, peste femeia care ținea sacii pentru a-i umple cu grâu. Soțul acesteia a intervenit imediat, ajutat și de alți vecini, reușind să o scoată pe femeia prinsă sub remorcă, după care a chemat ambulanța. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, care a efectuat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, după care, din păcate, a declarat decesul femeii care suferise un traumatism cranio-cerebral deschis și traumatism toracic prin strivire. Pentru a fi clarificat motivul morții femeii, a fost dispusă efectuarea unei necropsii, cadavrul fiind transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru moarte suspectă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a murit după ce a fost strivită de remorca unui tractor.
 Vizualizări articol: 2495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a murit după ce a fost strivită de remorca unui tractor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei