Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 153 (6863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează cursuri gratuite de competenţe antreprenoriale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza, în cadrul proiectului ”Let’s Start Up Afacerea Ta!”, ultimele două sesiuni de cursuri gratuite de competenţe antreprenoriale. Potrivit spuselor preşedintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, participarea la acest curs este o condiţie obligatorie pentru viitorii antreprenori care vor să acceseze fonduri nerambursabile de maximum 38.500 de euro pentru înfiinţarea şi dezvoltarea unei noi afaceri. La cursuri pot participa angajaţi, întreprinzători, şomeri, persoane inactive şi studenţi care intenţionează să înfiinţeze o afacere non-agricolă în mediul urban, au domiciliul urban sau rural, în fiecare din cele şase judeţe ale regiunii de Nord-Est, respectiv Suceava, Bacău, Iaşi, Neamţ, Botoşani şi Vaslui. Cursanţii trebuie să aibă peste 18 ani şi să nu beneficieze sau să nu fi beneficiat de o finanţare prin POCU 82/3/7 „România Star Up Plus”, să nu fi beneficiat de ajutor de minimis în ultimii trei ani. De asemenea, participanţii nu trebuie să facă parte din categoria NEETs, adică cei care nu urmează nici o formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă, cu vârsta între 16 şi 24 de ani.

Înscrierile la aceste cursuri organizate de CCI Suceava se fac prin trimiterea unui e-mail la adresa cristina.hrisca@ccisuceava.ro, în care să fie ataşate copii după cartea de identitate, certificatul de naştere, certificatul de căsătorie (dacă este cazul), diploma de absolvire (minim studii medii) şi curriculum vitae.

Lucian Gheorghiu a precizat că CCI Suceava organizează cursurile în calitate de partener în cadrul proiectului „Let’s Start Up Afacerea Ta!”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital 2014 – 2020. El a precizat că obiectivul general al proiectului constă în creşterea gradului de ocupare şi dezvoltarea mediului de afaceri antreprenorial cu profil non-agricol din zona urbană a regiunii de Nord-Est, prin stimularea şi sprijinirea iniţiativei antreprenoriale pentru 750 de persoane, respectiv înfiinţarea a 91 de întreprinderi noi şi crearea a 182 de locuri de muncă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează cursuri gratuite de competenţe antreprenoriale.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează cursuri gratuite de competenţe antreprenoriale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei