Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 135 (6845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aburii alcoolului

Un bărbat din Broşteni şi-a omorât soţia cu un cuţit, după care s-a predat poliţiştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşit tragic pentru o femeie de 59 de ani din oraşul Broşteni, care a fost înjunghiată mortal în gât de soţul ei, aflat în stare de ebrietate. În urma comiterii omorului, bărbatul s-a predat poliţiştilor, care cercetează împrejurările în care s-a produs nenorocirea. El a ajuns în spatele gratiilor în urma emiterii unei ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, iar în timpul zilei de marţi, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, raportat la infracţiunea de omor.

 

O stare conflictuală şi consum excesiv de alcool, care au dus la comiterea unei crime

Constantin Rotariu Candrea, de 57 de ani, din oraşul Broşteni, este cunoscut ca fiind un tip violent, mai ales în urma consumului de alcool, în familia acestuia existând o stare conflictuală mai veche. Luni la prânz, în jurul orei 14.00, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliţiei Oraşului Broşteni, în stare avansată de ebrietate, spunându-le poliţiştilor că soţia lui se află fără suflare în locuinţă. O echipă operativă s-a deplasat la casa acestuia, din satul Holdiţa, unde a constatat că uşa de intrare în locuinţă era încuiată. În interior, pe un pat dintr-o încăpere a casei a fost găsită Viorica Rotariu Candrea, soţia bărbatului, care avea o plagă înjunghiată în zona gâtului. Un echipaj al ambulanţei chemat la faţa locului a constatat decesul femeii, o echipă de poliţişti coordonată de un procuror criminalist demarând investigaţiile la locul faptei, de unde au fost ridicate mai multe probe care urmează a fi utilizate în anchetă. Primele cercetări au arătat că, în urma unui conflict iscat între bărbat şi soţia lui, suspectul Constantin Rotariu Candrea ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit, aplicându-i o singură lovitură în zona cervicală şi provocându-i o plagă tăiată în jurul gâtului. În interiorul casei, anchetatorii au găsit urmele unor materiale textile arse, una dintre ipoteze fiind aceea că bărbatul ar fi încercat să provoace un incendiu după comiterea faptei.

 

Inculpatul a ajuns în spatele gratiilor, în urma emiterii unui mandat pentru 30 de zile

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, faţă de bărbat fiind pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cu raportare la infracţiunea de omor. Pe numele său a fost emisă luni o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În timpul zilei de marţi bărbatul a fost audiat de procurori, care au propus luarea măsurii de arestare preventivă împotriva inculpatului pentru 30 de zile. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a emis pe numele lui Constantin Rotariu Candrea un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta şi stabilirea răspunderii penale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat din Broşteni şi-a omorât soţia cu un cuţit, după care s-a predat poliţiştilor.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat din Broşteni şi-a omorât soţia cu un cuţit, după care s-a predat poliţiştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei