Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 135 (6845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tipuri de încălțăminte feminină de inclus în garderobă în sezonul de vară

În mintea femeilor, o garderobă perfect organizată și aranjată este esențială și un scop de îndeplinit. Sunt împătimite ale lumii fashion pentru care nu va exista niciodată suficientă încălțăminte, nu atât de multă încât alegerile să fie realizate de fiecare dată fără a sta prea mult pe gânduri. Știe însă orice femeie că astfel de obiective nu sunt dintre cele mai ușoare de realizat.

Există însă posibilitatea de a asigura minimul necesar în materie de încălțăminte. Și pentru că sezonul estival este în plină desfășurare, iată care sunt recomandările experților ANNA CORI – celebrul magazin de încălțăminte și accesorii din piele, pentru cele care doresc să aibă mereu la îndemână soluții pentru orice stil vestimentar.

Planificarea inteligentă a garderobei în materie de încălțăminte

Chiar dacă în imaginația femeilor, lucurile prind un anumit contur, în realitate planificarea garderobei se referă la sincronizarea inteligentă a activităților realizate în decursul unei săptămâni și achiziționarea încălțămintei în general prin raportarea la acestea. Așadar, direct legat de ținutele purtate, există anumite modele ce ar trebui să nu lipsească din garderobă. Iată care sunt recomandările venite din partea experților ANNA CORI, care aduc totodată și soluții variate în ceea ce le vizează.

 

Balerinii

Aglomerarea cu încălțăminte nu este neapărat avantajoasă. În schimb, o pereche sau două de balerini, realizați în stiluri diferite sunt necesari și esențiali în completarea anumitor ținute de vară. Sunt varianta comodă și lejeră de încălțăminte, de obicei elegantă sau casual – elegantă, suficientă pentru o vestimentație super relaxantă. În modele simple, cu imprimeuri diverse sau animal print, acesția conferă feminitate și o notă de senzualitate outfiturilor.

 

Pantofii sport

De nelipsit din garderoba de vară ar trebui să fie pantofii sport. Aceștia fac de asemenea parte din linia de incaltaminte damade achiziționat în acest sezon, desigur în opțiuni calitative, de la annacori.com. Mereu în tendințe, modelele care se remarcă prin sclipici sau alte astfel de detalii decorative se află printre preferințele reprezentantelor feminine. Sunt cele care aduc o notă de noutate în stilul sport, chiar dacă majoritatea au formată concepția conform căreia stilul acesta rareori  împlinește din punct de vedere estetic.

Cert este faptul că la capitolul pantofi sport lucrurile s-au schimbat, iar întorsătura pe care au luat-o tendințele ce îi vizează impresionează tot mai plăcut partea feminină.

 

Escarpenii în nuanțe variate

Ideali atât în ținutele de birou, cât și în cadrul unor întâlniri de afaceri, la restaurante sau în ocazii selecte, escarpenii se remarcă în rândul încălțămintei care dictează tendințele în acest sezon. Îi preferă atât adeptele ținutelor ultra – elegante, cât și cele care preferă o linie a modestiei care să nu subestimeze însă importanța eleganței. Cu decupaje sau în model clasic, aceștia sunt disponibili într-o paletă cromatică vastă în magazinul ANNA CORI și visează un public larg. Se găsesc cu tocuri de dimensiuni mai mari sau mai mici, cu bareta la spate sau fără – după nevoie, pentru un confort deplin la purtare.

 

Sandalele cu talpă joasă sau cu toc

Desigur că nelipsite din garderoba feminină în acest sezon sunt sandalele. De preferat este ca ambele opțiuni să fie valabile. După stare, orice femeie ar putea dori să poarte o pereche lejeră, cu talpă plată spre exemplu. În zilele în care dorește să își sublinieze feminitatea vor costitui o alegere necesară modelele cu toc, mai modest sau mai înalt.

De asemenea, acestea ar putea viza simplitatea, care nu se va învechi niciodată, sau eleganța dictată de modele cu diverse detalii decorative. Nici acestea din urmă nu obosesc sau plictisesc, pentru că în fiecare sezon designerii vin cu idei noi în ceea ce le privește.

Sunt esențiale, în ceea ce privește sandalele, stilul minimalist și simplitatea rafinată. Pe cât sună de pretențios, pe atât este de necesar. Este un aspect valabil atât în ceea ce privește alegerea sandalelor pentru rochiile de birou, cât și pentru cele casual, pentru jeanși etc. Este bine ca sandalele să nu intre în competiție cu restul vestimentației, ci să o completeze cu eleganță.

Legat de grosimea tocurilor, nu există un anumit criteriu pentru alegere. Fiecare se va raporta la preferințele proprii, respectiv la ceea ce consideră mai potrivit pentru confort deplin.

Iată deci care sunt acele categorii de încălțăminte pentru damă care ar trebui mereu să existe în garderoba de vară. În acest mod, fiecare ținută va fi accesorizată corect, iar fiecare purtare va beneficia de comoditate și lejeritate. Pe annacori.com se găsesc opțiuni variate pentru fiecare tip de încălțăminte în parte, definite de calitatea pielii naturale utilizată în confecționarea lor, precum și de prețurile echitabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tipuri de încălțăminte feminină de inclus în garderobă în sezonul de vară.
 Vizualizări articol: 1957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Tipuri de încălțăminte feminină de inclus în garderobă în sezonul de vară3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei