Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 132 (6842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuială

Mașină blocată în trafic, șoferul scos din mașină, bătut și tăiat în zona gâtului

Un incident foarte grav s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri pe DN 17A, în zona pasului Palma. Un tânăr care se afla la volanul unei mașini de teren a fost blocat în trafic de mai mulți indivizi, dat jos din mașină, bătut și tăiat cu un cuțit în zona gâtului. Tânărul bătut, Andrei Juravle, din Brodina, este o veche cunoștință a polițiștilor din zonă, fiind implicat în mai multe fapte penale, în special furturi pentru care a suferit și condamnări. În cazul de față el este însă victima.

După ce a fost dat jos din mașină și agresat, tânărul a fost lăsat în drum, atacatorii dispărând și cu autoturismul său.

Tânărul a ajuns la Spitalul municipal Rădăuți, primul diagnostic pus fiind de contuzii abdominale și tăieturi în zona gâtului. El a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind internat pe Secția de Chirurgie Plastică.

Atacul pare a fi o răfuială între grupuri rivale, care se luptă pentru a-și impune supremația. Este posibil ca atacul să aibă legătură cu contrabanda cu țigări.

Și leziunile suferite de victimă, tăieturi în zona gâtului, susțin varianta unei răfuieli, a unei acțiuni de intimidare cât se poate de serioase. 

Zona în care s-a petrecut atacul a fost înțesată de polițiști, care au continuat ore bune cercetările și pe parcursul zilei de ieri.

Având în vedere gravitatea agresiunii și modul în care a fost comisă, este de așteptat ca ancheta să ajungă în atenția judiciariștilor de la Serviciul de Investigații Criminale.

Ținând cont și de alte clinciuri între rivali din zonă, care au culminat cu acest ultim incident, există riscul de a se ajunge la acte de violență extremă, dacă poliția nu ia măsuri imediate și nu intervine pentru a descâlci ițele unor afaceri cu mize foarte mari.

În 2013, Andrei Juravle a fost urmărit cu focuri de armă, după ce a sărit de la etajul unui bloc, de pe strada Bistriței, în cartierul Obcini al municipiului Suceava. Tânărul era urmărit național și fusese încercuit de polițiști. Juravle a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a încerca să scape, reușind să sară de la etajul II. În timp ce fugea, acesta a fost împușcat în picior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mașină blocată în trafic, șoferul scos din mașină, bătut și tăiat în zona gâtului.
 Vizualizări articol: 7513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Mașină blocată în trafic, șoferul scos din mașină, bătut și tăiat în zona gâtului5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei