Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 132 (6842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Consecințele furtunii

Case fără energie electrică și copaci căzuți, la Vatra Dornei și Cârlibaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Furtunile înregistrate în cursul serii și nopții de joi, 14 iunie a.c, au provocat avarii ale rețelei electrice, cu probleme în alimentarea locuințelor cu electricitate, la Vatra Dornei - Roșu și la Cârlibaba. Un comunicat al Prefecturii Suceava a informat, ieri, că la Vatra Dornei – Roșu, joi, la ora 18.00, erau avariate opt puncte de transformare și 589 de consumatori rămași fără energie electrică. Toate deranjamentele au fost remediate de către echipele Delgaz Grid, până ieri dimineață, la ora 6.00, și consumatorii rebranșați la rețea. 

În zona Cârlibaba, după furtuna din noaptea de joi spre vineri, pe DN 18, pe tronsonul de drum dintre Valea Stânii și Cârlibaba, erau 10 arbori căzuți la pământ și fire electrice avariate, precum și opt gospodării fără energie electrică. Un podeț a fost colmatat și o gospodărie a fost inundată. Ieri la amiază, echipele Delgaz Grid erau încă pe teren și lucrau la remedierea defecțiunilor.

Reamintim că pe tot parcursul zilei de joi pentru județul Suceava au fost emise mai multe avertizări de cod galben și una de cod portocaliu de  fenomene meteo periculoase.

Ziua a început cu avertizare cod  galben de averse și descărcări electrice pentru intervalul 7.35-8.35; la amiază, orele 12.00-13.00, a fost avertizare cod galben de fenomene meteo periculoase pentru  Dolhasca; pentru intervalul 13.00-16.00 – avertizare hidrologică pe râurile Suceava, Moldova și Bistrița, în bazinul superior fiind anunțate creșterea debitului de apă și depășirea cotei de atenție. Tot pentru ziua de 14 iunie, între orele 13.00-15.00, a fost emis cod portocaliu de fenomene meteo periculoase pentru localitățile Dolhasca, Forăști, Dolhești și Drăgușeni. Între orele 14.00 și 21.00 s-a emis avertizare cod galben de averse, 25 litri/ mp, izolat 40-50 litri/ mp, ploi cu caracter torențial și grindină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Case fără energie electrică și copaci căzuți, la Vatra Dornei și Cârlibaba.
 Vizualizări articol: 1830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Case fără energie electrică și copaci căzuți, la Vatra Dornei și Cârlibaba0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei