Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 132 (6842)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Superbet Castorii Suceava Streetball

Goian a devenit biciclist după Meciul Vedetelor, la turneul de baschet 3x3

Sâmbătă, 16 Iunie 2018 (18:32:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Renumitul fotbalist Dorin Goian are de acum o nouă preocupare – plimbările cu bicicleta. Culmea, Pegas-ul cu care va putea fi văzut prin Suceava l-a câștigat jucând baschet, un sport care l-a practicat în tinerețe.

Legenda fotbalului sucevean a fost principalul marcator la Meciul Vedetelor din cadrul competiției de baschet 3x3 Superbet Castorii Suceava Streetball, care a avut loc sâmbătă, la orele amiezii, iar efortul i-a fost răsplătit de organizatori cu o frumoasă bicicletă Pegas, nou-nouță.

La cea de-a doua ediție a turneului de baschet Meciul Vedetelor a avut o componență internațională, reprezentanții Sucevei – Dorin Goian, handbalistul Adrian Chiruț și consilierul local Daniel Prorociuc înfruntându-se cu profesioniștii din naționala Ucrainei – under 18.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, meciul a avut loc în sala de sport de la CN “Ștefan cel Mare”, dar competiția în care sunt înscrise 45 de echipe, din care trei din Ucraina, va continua și în parcarea Iulius Mall, unde trebuiau să aibă loc toate meciurile.

Profesionalismul tinerilor jucători ucraineni a triumfat în cele din urmă în fața avantajul înălțimii, la Goian și Chiruț, în vreme ce Prorociuc s-a dovedit bun la aruncatul la cos și la pase către principalul marcator al echipei Sucevei – Goian.

Meciul s-a terminat cu un scor onorabil 17 – 13, tinerii câștigători fiind felicitați cu sinceritate de suceveni pentru jocul energic și bine închegat.

După poza de final de meci, fotbalistul sucevean Dorin Goian a avut parte de o binevenită surpriză din partea organizatorilor, care i-au oferit o bicicletă Pegas, cu care va putea fi văzut pe trasee cunoscute din județ, precum cel spre Dragomirna.

“Chiar îmi doream o bicicletă, am fost invitat de un pritenen să fac cu el trasee prin județ și nu aveam cu ce. Este un cadou neașteptat, de care mă bucur”, a spus sportivul, care a îndemnat tinerii să mai lase calculatoarele, tabletele și telefoanele inteligente și să practice un sport, pentru binele lor, pentru că “sportul e un izvor de sănătate”.

A doua ediţie a Superbet Castorii Suceava Streetball, eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3,are loc în weekendul 16-17 iunie.

Turneul este inclus în calendarul FIBA 3x3 şi toţi jucătorii care vor participa la eveniment vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Ranking.

Evenimentul este unul interactiv, iar spectatorii vor avea porţia lor de distracţie rezervată pe parcursul competiţiei.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Goian a devenit biciclist după Meciul Vedetelor, la turneul de baschet 3x3.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Goian a devenit biciclist după Meciul Vedetelor, la turneul de baschet 3x35.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei