Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 99 (6809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În timpul nopţii

Un cioban a murit carbonizat, după ce coliba în care dormea a luat foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 51 de ani din Vicovu de Sus, angajat cioban la o stână din comuna Putna. El a murit carbonizat în timpul nopţii de miercuri spre joi, după ce coliba în care se odihnea s-a aprins, fără ca nimeni să vadă și să-i poată da o mână de ajutor. Poliţiștii au fost sesizaţi despre nenorocire joi dimineaţă, în jurul orei 05.30, de către proprietarul stânei, care le-a povestit că în momentul în care s-a trezit, a constatat că adăpostul în care dormea Gheorghe Schipor de 51 de ani era ars în totalitate, iar corpul bărbatului a fost găsit carbonizat. La faţa locului a fost chemat un echipaj SMURD, care a constatat decesul bărbatului.

Investigaţiile făcute de poliţiști au stabilit că bărbatul era angajat ca muncitor zilier la ferma de animale, amplasată într-o zonă muntoasă a comunei Putna. Cu o seară înainte, acesta consumase băuturi alcoolice împreună cu proprietarul și alţi doi angajaţi, după care Gheorghe Schipor s-a dus spre una dintre colibele amenajate pentru a dormi, o construcţie confecţionată din lemn. Martorii spun că între aceștia și bărbat nu existase nici un conflict, ceilalţi ciobani deplasându-se spre alte două colibe situate la circa 50 de metri de cea a lui Shipor, pentru a se odihni. Colegii de muncă au declarat că bărbatul era un fumător înrăit și obișnuia să fumeze în colibă, fiind de mai multe ori văzut și atenţionat de către proprietarul stânei să aibă grijă cu ţigările aprinse. Bărbatul a fost găsit carbonizat sub resturile colibei arse în întregime, lângă aceasta fiind găsite mai multe mucuri și resturi de ţigări. Pompierii ajunși la faţa locului au constatat în urma cercetărilor efectuate că sursa probabilă de izbucnire a incendiului a fost o ţigară rămasă aprinsă. Cadavrul bărbatului a fost preluat de reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cioban a murit carbonizat, după ce coliba în care dormea a luat foc.
 Vizualizări articol: 1926 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un cioban a murit carbonizat, după ce coliba în care dormea a luat foc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei