Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 99 (6809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Spectacol folcloric și olimpiadă de meșteșuguri, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Iulius Mall Suceava se vor desfăşura sâmbătă, 5 mai, de la ora 9.00, două evenimente care vizează păstrarea tradițiilor și obiceiurilor românești: Concursul Județean de Folclor „Tezaur Folcloric Bucovinean” și „Olimpiada Meșteșugurilor Artistice Bucovinene”, etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Meșteșugurilor Artistice Tradiționale. Evenimentele sunt organizate de Palatul Copiilor Suceava, sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Suceava. Aproximativ 500 de elevi de la 36 școli din 24 de localități ale județului Suceava vor impresiona publicul cu talentul lor, prin cântece și dansuri folclorice. În același timp, la etajul Iulius Mall, micii artizani își vor expune lucrările. Cusut brodat, confecționat port popular și podoabe tradiționale, țesut, măști și păpuși, încondeiat ouă, sculptură în lemn, icoane pe lemn și sticlă sunt doar o parte dintre meșteșugurile pe care le vor prezenta elevii cu măiestrie și dedicare față de tradiție.

 

Târg de Antichități

Pasionații de artă și antichități sunt așteptați, în acest weekend, la o nouă întâlnire a colecționarilor. De vineri până duminică inclusiv, în perioada 4 – 6 mai, parterul Iulius Mall Suceava găzduiește Târgul de Antichități. Vizitatorii vor descoperi nenumărate obiecte ancorate în trecut și poveștile frumoase pe care le ascund. Piese de mic mobilier, bijuterii felurite, argintărie, numismatică, filatelie, cărți, porțelanuri, ceasuri de colecție, tablouri și multe alte suveniruri cu patina timpului vor impresiona clienții aflați în căutarea unor articole originale. Și pentru prichindei continuă veștile bune. Sâmbătă, de la orele 14.00 și 15.00, specialiștii Creativ &Deco vor fi din nou prezenți în zona magazinelor pentru copii, pregătiți să îi ajute pe copii să realizeze decorațiuni, dar și să se distreze. În această săptămână, năzdrăvanii vor decora, prin tehnica șervețelului, pușculițe din lemn, în formă de carte. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar la final, ștrengarii vor lua creațiile acasă. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face în ziua desfășurării atelierelor, la Centrul Info.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol folcloric și olimpiadă de meșteșuguri, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol folcloric și olimpiadă de meșteșuguri, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei