Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 99 (6809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Egros Shopping a fost inaugurat sâmbătă, în urma unei investiții de 15 milioane de euro

Sâmbătă, 5 Mai 2018 (12:47:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai nou centru comercial din municipiul Suceava, Egros Shopping, cu o suprafaţă construită de circa 20.000 de metri pătraţi, a fost inaugurat oficial, sâmbătă, 5 mai, investiţia ridicându-se la peste 15 de milioane de euro.

Noul centru comercial este amenajat pe un teren de peste 32.000 de mp, între Bazar şi Shopping City Suceava, adresându-se sucevenilor cu venituri medii.
Până în prezent, standurile din incinta Egros au fost închiriate în proporție de circa 70%, 730 de spații comerciale fiind amenajate, în curs de amenajare sau disponibile pentru închiriere (n.r. vezi galeria foto a articolului). 

Cei doi acționari ai complexului au transformat fostele unităţi de producţie ale fabricii de mobilă Mobstrat în spaţii comerciale, fiind create 1.500 de noi locuri de muncă.

Evenimentul de deschidere este sărbătorit timp de două zile, sâmbătă şi duminică, prin oferirea a 3.000 de premii garantate primilor 3000 de clienţi (aparate electrocasnice, tigăi, cozonaci, sticle de suc şi alte surprize, în baza bonurilor de cumpărături, la punctul de premiere de la intrarea în complex), dar şi prin oferte imbatabile.
Potrivit lui Costel Rădeanu, unul dintre acționarii Egros, „venim în întâmpinarea nevoilor sucevenilor cu primul mall pentru cei cu venituri medii, pentru că și prețurile magazinelor găzduite sunt menținute la un nivel redus, prin practicarea de chirii mai mici. Avem amenajate 730 de spații comerciale, iar prin intermediul partenerilor noștri asigurăm cllienților întreaga gamă de marfă și servicii de care au nevoie”.

Cât privește partea de servicii, acesta a arătat că în Egros clienții pot găsi farmacie umană, veterinară, naturistă, optică medicală, croitorie, frizerie, casă de schimb valutar, servicii bancare și ATM-uri, casino, zonă de food-court, spațiu de joacă pentru copii, precum și o zonă specială, de 800 de metri, pentru comercializarea produselor tradiționale din Bucovina. 

„La fel și la produse, avem de toate, de la îmbrăcăminte, încălțăminte pentru adulți și copii, rochii de mireasă, menaj, uz casnic, auto, la electronice și electrocasnice, mobilier, covoare sau amenajări exterioare”, a mai adăugat omul de afaceri ieșean Costel Rădeanu.

La rândul său, asociatul Egros, Cristian Delcea, a mai precizat că Egros urmează să se dezvolte și în alte orașe din țară, cum ar fi Cluj, Craiova, Timișoara, Constanța și Brașov.

„Facem studii, sperăm ca în următorii cinci ani să avem deschise cinci complexe Egros în toată țara. E un model care funcționează bine, o investiție 100% românească”, a declarat Delcea.

La inaugurarea de sâmbătă au fost prezenți și reprezentanți ai autorității locale, respectiv viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache.

În contextul în care traficul rutier de pe Calea Unirii este deja foarte aglomerat, iar deschiderea unui centru comercial de astfel de dimensiuni ar putea acutiza problema, Harșovschi a arătat că municipalitatea caută soluții pentru decongestionarea zonei.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Egros Shopping a fost inaugurat sâmbătă, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 8256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 7 voturi
Egros Shopping a fost inaugurat sâmbătă, în urma unei investiții de 15 milioane de euro3.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei