Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 99 (6809)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bătaie ca în codru

Alţi trei tineri au ajuns în spatele gratiilor, în urma încăierării dintr-un local rădăuţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Continuarea cercetărilor în cazul altercaţiei care a avut loc pe terasa unui local din municipiul Rădăuţi, în urmă cu o săptămână, a dus la identificarea altor trei indivizi care au participat la încăierare. Astfel, în timpul zilei de joi poliţiștii au reușit depistarea tuturor suspecţilor în dosarul întocmit pentru săvârșirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

O adevărată bătaie ca în codru, pe terasa unui local

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 27 aprilie, pe terasa unui local elegant de tip bistro din Rădăuţi, unde mai mulţi indivizi s-au luat la un moment dat la bătaie. În urma altercaţiei produse în local, în care cel puţin unul dintre agresori a folosit o bâtă de baseball, cercetările au fost demarate de către poliţiștii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi, sub coordonarea unui procuror de caz.

În scurt timp, patru indivizi dintre cei implicaţi în altercaţie au fost identificaţi și au fost aduși la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, în urma unor citaţii sau mandate de aducere, iar poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Faţă de cei patru a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar în urma audierii acestora în calitate de suspecţi, organele de poliţie judiciară au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de fiecare dintre suspecţi.

 

În urma continuării cercetărilor, alţi trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţiști

La sediul poliţiei Rădăuţi au fost aduși alţi trei suspecţi de comiterea infracţiunilor, Beniamin Valentin B., de 18 ani, din Rădăuţi, Alexandru R., de 20 de ani, din comuna Marginea, și Tudor Valentin P., de 22 de ani, din comuna Cacica. În urma audierii în calitate de suspecţi, faţă de cei trei a fost luată măsura reţinerii după gratii pentru o perioadă de 24 de ore. După adunarea probelor, procurorii au luat măsura cercetării sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de inculpaţii Beniamin Valentin B., Alexandru Florin B., Pavel Andrei J., Tudor Valentin P. și Alexandru R. Inculpaţii Pavel-Andrei J., Alexandru Florin B., Cristi-Petrică J., Ionel-Vasile T. au fost puși în libertate ca urmare a expirării ordonanţelor de reţinere, ultimii doi fiind cercetaţi în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alţi trei tineri au ajuns în spatele gratiilor, în urma încăierării dintr-un local rădăuţean.
 Vizualizări articol: 3318 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alţi trei tineri au ajuns în spatele gratiilor, în urma încăierării dintr-un local rădăuţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei