Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 97 (6807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Măsuri

Angajaţii de la Parcul Tătărași care cer bani vizitatorilor pentru diverse servicii vor fi concediaţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Intrarea în Parcul Tătărași și utilizarea bărcilor, hidrobicicletelor, terenurilor de sport, meselor de tehnic etc. sunt gratuite, a precizat, din nou, ieri, primarul de Suceava, Ion Lungu, în conferinţă de presă. În minivacanţa de 1 mai, pe reţelele de socializare au apărut mai multe reclamaţii că un angajat de la debarcader a cerut bani pentru folosirea bărcilor, iar primarul a declarat că situaţiile de acest gen vor fi sancţionate cu concedierea celor vinovaţi. El a mai spus că la zona de agrement Tătărași „nu lucrează academicieni” și a solicitat vizitatorilor să nu ezite să reclame situaţiile neconforme cu regulamentul. „Dacă a luat bani, cu mâna mea îl dau afară”, a afirmat primarul de Suceava, referitor la angajatul la adresa căruia au fost sesizări.

De asemenea, el a mai spus că, de ieri, parcul este deschis zi-lumină, dar pe timpul nopţii va fi închis din cauza „vandalilor” și „huliganilor”, cum i-a denumit pe cei care și-au făcut un obicei din a distruge diverse bunuri din spaţiul public, de la coșuri de gunoi și locuri de iluminat până la spaţiile de joacă și terenurile de sport.

În ceea ce privește continuarea investiţiilor din Parcul Tătărași, cu instalarea celor trei tiroliene, escalade și piste de bowling, Lungu a spus că au fost aprobaţi de Consiliul Local indicatorii tehnico-economici și urmează licitaţia. „Ne dorim finalizarea investiţiei până la sfârșitul acestui an”, a mai declarat primarul Sucevei. Noile amenajări sunt în valoare de aproximativ 400.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angajaţii de la Parcul Tătărași care cer bani vizitatorilor pentru diverse servicii vor fi concediaţi.
 Vizualizări articol: 3381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Angajaţii de la Parcul Tătărași care cer bani vizitatorilor pentru diverse servicii vor fi concediaţi5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei