Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 3 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 97 (6807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Competiție

Concursul judeţean “Tradiţii Pascale Româneşti”, ediţia a VI-a

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concursul judeţean “Tradiţii Pascale Româneşti”, ediţia a VI-a, organizat, pe 26 aprilie, de Școala primară „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, și-a propus să expună creativitatea copiilor în artă, valorizând astfel expresia religioasă a conștiinței copilului în înțelegerea și receptarea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului. După cum au spus organizatorii, acest concurs actualizează an de an dimensiunea sacră a sărbătorii creștine în sufletul celor mici. Motto-ul evenimentului: „Fiecare copil este un artist. Un artist desăvârșit care reușește printr-o singură pată de culoare să creeze o lume întreagă”. „Inocența lor poate surprinde în linii simple de desen, pictură sau colaj complexitatea semnificației tradiției, ca apartenență la identitatea creștină, cât și ca sensibilizare față de frumosul și tainicul sărbătorii”, sunt de părere coordonatoarele de proiect: prof. înv. preșcolar Maria Doncean, prof. înv. preșcolar Marina Crețu, prof. înv. preșcolar Daniela Anton. La această ediție au participat 566 de preșcolari, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, de la grădinițele din județul Suceava, dar și din alte județe ale țării, răsplătiți cu 90 de premii I, 92 de premii II, 165 de premii III, 149 de  mențiuni și 71 de diplome de participare. Premiul special pentru creativitate a fost obținut de preșcolarul Sara Birău, de la Grădinița cu Program Normal “Dumbrava Minunată”- Dumbrăveni, îndrumat de prof. Julieta Iliesi. Concursul se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Științe ale Educației - USV, Casa Corpului Didactic “G. Tofan” Suceava,sub îndrumarea inspectoruluișcolar pentru educație permanentă, prof. Tatiana Vîntur, din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul judeţean “Tradiţii Pascale Româneşti”, ediţia a VI-a.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul judeţean “Tradiţii Pascale Româneşti”, ediţia a VI-a0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei