Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 94 (6804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La pescuit

Cadavrul unui bărbat înecat, găsit de un trecător în apa unui iaz din comuna Moara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un iaz de lângă satul Liteni, din comuna Moara. Descoperirea a fost făcută miercuri seara, înainte de ora 18.00, când un trecător prin zona iazului l-a văzut pe bărbat plutind pe apă și a dat alarma. El a declarat la fața locului: ”Mergeam încolo și l-am zărit în apă, cu fața în sus, la circa 1,5 metri de malul iazului. Am sunat imediat la 112, pentru ca pompierii să vină la fața locului. Îl cunoșteam doar din vedere, pentru că venea la pescuit zilnic.” Membrii unui echipaj SMURD sosit la fața locului au încercat zeci de minute resuscitarea bărbatului, alături de ei sosind și un echipaj al ambulanței care a participat la manevre, însă el nu a mai putut fi salvat, în final fiind constatat decesul acestuia.

Din primele cercetări întreprinse la locul tragediei, se pare că bărbatul venise miercuri la pescuit pe iazul Liteni, nimeni dintre cei aflați în zonă neștiind cum s-a petrecut nenorocirea. Un bărbat ajuns pe malul iazului ne-a declarat: ”Cine știe ce s-a întâmplat, poate i s-a făcut rău. Astăzi a fost cald, a bătut soarele aici între dealurile astea. A fost cald, cred că i s-a făcut rău și a căzut în apă. El înfierbântat, apa rece, cred că a intrat imediat în hipotermie și a murit.”

 

Primele cercetări au condus către o identitate falsă a victimei

La fața locului au ajuns polițiștii Postului de Poliție Moara, care au demarat cercetări pentru identificarea victimei decedate. În urma declarațiilor luate de la paznicul iazului și de la alte persoane aflate în zonă, polițiștii au stabilit că ar fi vorba de un bărbat de 63 de ani din Suceava, al cărui autoturism se afla parcat în apropiere și despre care știau că vine la pescuit în zona iazului Liteni. Cel mai probabil, în timp ce pescuia, bărbatului i s-ar fi făcut rău și a căzut de pe mal în apă, unde și-a găsit sfârșitul.

Cercetările care au fost făcute ulterior de polițiști au dus însă la aflarea adevăratei identităţi a victimei, fiind vorba de Petru Croitoru, de 79 de ani, din comuna Moara.

Circumstanțele morții bărbatului vor fi elucidate odată cu efectuarea necropsiei ce va urma și care va stabili cauza exactă a decesului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și continuă cercetările în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unui bărbat înecat, găsit de un trecător în apa unui iaz din comuna Moara.
 Vizualizări articol: 2225 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cadavrul unui bărbat înecat, găsit de un trecător în apa unui iaz din comuna Moara1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei