Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 94 (6804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevii de-a VIII-a au consultat ofertele liceelor din județ

Vineri, 27 Aprilie 2018 (14:18:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de elevi de clasa a VIII-a s-au interesat de ofertele liceelor din județ, specializările pe care le pot urma și condițiile de admitere în clasa a IX-a, la Târgul ofertelor educaționale, de vineri, 27 aprilie, din incinta Iulius Mall.

Alegerea liceului și a profilului este primul pas cu adevărat important din viața de elev, astfel că și interesul elevilor a fost ridicat. A fost forfotă mare la târgul liceelor din acest an, viitorii boboci de liceu dorind să-și formeze o imagine cât mai clară asupra tuturor ofertelor liceelor din județ.

Pentru cei care termină în acest an clasa a VIII-a și încă nu sunt deciși unde să își continue studiile, evenimentul s-a potrivit mănușă, ei având posibilitatea să afle răspuns pentru orice întrebare sau nelămurire pe care o au.

De partea cealaltă, din dorința de a atrage cât mai mulți elevi, liceele au amenajat standuri atractive și au împărțit broșuri cu informații despre admiterea în clasa a IX-a.

De asemenea, liceenii prezenți la această întâlnire le-au împărtășit colegilor din gimnaziu aspecte din experiența lor personală privind alegerea liceului, au povestit despre oportunități și, în general, despre partea frumoasă a vieții de licean.

Elevii claselor a VIII-a au cercetat piața și au adunat pliante în speranța că îi vor ajuta să se orienteze mai ușor și în cunoștință de cauză către un liceu bun. Lăsând la o parte cartea de vizită a fiecărui liceu, elevii ne-au spus că apropierea de casă e un criteriu important de care țin cont. Unii au venit având deja o alegere făcută atât în ceea ce privește liceul, cât și specializarea, însă o variantă de rezervă nu strică niciodată.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava și Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, fiind a XIX-a ediție. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii de-a VIII-a au consultat ofertele liceelor din județ.
 Vizualizări articol: 1692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevii de-a VIII-a au consultat ofertele liceelor din județ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei