Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 94 (6804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Indiferenţă

Din cimitirul vechi amplasat în Burdujeni sat gunoiul nu a mai fost ridicat de la Paşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dezinteres şi inconştienţă crasă din partea autorităţilor locale din Suceava. Cimitirul vechi din Burdujeni sat, amplasat la capătul străzii Eternităţii, a devenit un focar de infecţie după ce gunoiul nu a mai fost ridicat de circa trei săptămâni. Ultima dată când această operaţiune s-a derulat era înainte de Paşti.

Constantin Beldea, un sucevean care locuieşte chiar lângă cimitir, a spus că a făcut numeroase sesizări, atât la Primăria Suceava, cât şi către Diasil, firma care ar trebui să se ocupe de salubrizare în acea zonă. Telefoanele bărbatului au fost ignorate, iar explicaţiile care i s-au oferit l-au lăsat cu gura căscată.

„La Primăria Suceava cred că am telefonat de vreo 20 de ori. De fiecare dată domnul Hostiuc a spus că se rezolvă, dar nu s-a întâmplat nimic. Miercuri dimineaţă a venit maşina de la Diasil, a intrat în curtea cimitirului şi apoi a plecat fără să ridice gunoiul. Am sunat şi la Diasil să văd ce se petrece şi mi s-a spus că firma lor nu ia coroane şi lumânări şi din acest motiv nu se ridică gunoiul”, a arătat Constantin Beldea.

Pentru a afla cine administrează cimitirul vechi din Burdujeni sat l-am contactat pe preotul Ioan Duţuc, paroh al Bisericii „Sf. Andrei”. Acesta ne-a comunicat că terenul este al Primăriei Suceava şi că responsabilitatea pentru ceea ce se petrece este a administratorilor.

„S-a strâns mult gunoi după Paşti, iar cei de la Diasil au promis că vin să-l ridice. Sper ca problema să se rezolve cât mai rapid”, a menţionat preotul Ioan Duţuc.

La faţa locului au ajuns ieri şi comisarii de la Garda de Mediu Suceava, care au constatat la rândul lor dezastrul din cimitir.

„Am luat legătura cu reprezentanţii Primăriei Suceava şi au promis că vineri dimineaţă vor ridica gunoiul. Problema rămâne însă în atenţia noastră, iar dacă situaţia se va repeta vom fi nevoiţi să recurgem la sancţiunile prevăzute de lege”, a spus Adriana Iordache, comisar-şef la Garda de Mediu Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Din cimitirul vechi amplasat în Burdujeni sat gunoiul nu a mai fost ridicat de la Paşti.
 Vizualizări articol: 2007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Din cimitirul vechi amplasat în Burdujeni sat gunoiul nu a mai fost ridicat de la Paşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DA DA, la Suceava DAAA! trimis de
(27 apr 2018, 13:23:45
Pai era cu lalele si azi e cu gunoi neridicat de trei saptamani!? Pai ce-ai facut...!?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei