Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 94 (6804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Egros Shopping Suceava

3.000 de premii oferite clienţilor la deschiderea celui mai mare complex comercial din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Săptămâna viitoare, pe 5 mai, de la ora 12.00, va fi inaugurat în municipiul Suceava cel mai mare complex comercial din judeţ - Egros Shopping.

Evenimentul va fi sărbătorit timp de două zile, sâmbătă şi duminică, prin oferirea a 3.000 de premii garantate primilor 3000 de clienţi, dar şi prin oferte imbatabile.

Noul centru comercial, de 20.000 de mp, amenajat pe un teren de peste 32.000 de mp, între Bazar şi Shopping City Suceava, îşi va recompensa primii clienţi cu 3.000 de premii – aparate electrocasnice,  tigăi, cozonaci, sticle de suc şi alte surprize, în baza bonurilor de cumpărături (de minim 20 de lei), care vor fi prezentate la punctele de premiere deschise în mai multe zone ale complexului.

„În acest fel, clienţii vor fi recompensaţi garantat pentru cumpărăturile făcute, în limita celor 3.000 de premii, fără a se crea busculade.

În plus, comercianţii din complex au fost de acord ca în primele două zile să ofere produsele şi serviciile lor la preţuri cu până la 40% mai mici, încât, de exemplu, doritorii vor putea cumpăra o shaorma mare cu doar 5 lei, iar meniul zilei la restaurant va fi la numai 9 lei”, a spus Costel Rădeanu, co-proprietar al reţelei Egros.

Vizitatorii noului complex comercial vor avea ocazia să deguste delicioasele preparate din carne, lapte, legume şi fructe, expuse într-un spaţiu generos, de 800 de metri, dedicat produselor tradiţionale din Bucovina.

„Suntem bucuroşi că numeroşi producători locali ni s-au alăturat în proiectul de realizare a spaţiului Tradiţii în Bucovina, în cadrul căruia clienţii au acces la produse de calitate, din zonă, la preţ de producător. În cadrul acestei zone vor găsi inclusiv legume şi fructe proaspete, dar şi preparate tradiţionale, de calitate, precum zacuşti, dulceţuri sau condimente”.

Sub acelaşi acoperiş, într-un spaţiu modern, cu climatizare adecvată temperaturilor exterioare, cu numeroase facilităţi, clienţii Egros Shopping vor avea la dispoziţie ofertele a aproape 800 de magazine, cu o gamă variată de produse şi servicii.

Inclusiv reprezentanţele producătorilor de maşini au dorit să fie prezente în cadrul noului complex comercial, încât clienţii veniţi la cumpărături vor putea admira şi cele mai noi autovehicule.

Sucevenii vor avea la dispoziţie produse şi servicii atât de la comercianţi din judeţ, cât şi din alte zone ale ţării – Iaşi, Piatra Neamţ sau Bacău, ba chiar şi din alte ţări, cum este cazul unui renumit producător de covoare din Turcia.

„Concurenţa puternică între comercianţi, inclusiv în cadrul aceluiaşi complex, este o garanţie a celor mai mici preţuri, în favoarea clientului, care are de unde alege pentru a fi mulţumit. Marfa care există în Bazar se găseşte şi aici, pentru că sunt comercianţi de acolo care au luat spaţii aici. Eu, în calitate de client, prefer să merg să îmi fac cumpărăturile într-un loc unde activitatea se desfăşoară în condiţii cât mai civilizate”, a precizat Costel Rădeanu.

O particularitate a Egros o reprezintă zonarea pe culori – roşu, albastru, verde, maro etc., zone marcate astfel pentru a fi uşor de recunoscut, fiind facilitată astfel deplasarea clienţilor, în căutarea unui magazin anume.

Noul complex comercial îmbină dorinţa de cumpărături cu necesitatea de relaxare şi petrecere a timpului liber, în acest scop fiind deschise două zone de food court, un spaţiu de joacă pentru copii, dar şi o terasă exterioară.

„Atunci când vii cu familia la cumpărături, e bine să ai unde lăsa copiii să se joace şi să fie în siguranţă – la spaţiul de joacă, dacă ţi se face foame, ai de unde să alegi şi să mănânci ce îţi place, iar bărbaţii, dacă nu au dispoziţia necesară să însoţească consoarta la shopping, se pot opri la terasă, să servească o bere sau o băutură răcoritoare. Am fost uimit să constat că în zonă nu este nici o terasă deschisă şi sunt sigur va fi foarte apreciată şi de fumători”, a menţionat dezvoltatorul celui mai mare complex comercial din judeţ.

În cadrul Egros Shopping, un spaţiu foarte mare, de peste 2000 de mp, va fi dedicat producătorilor de mobilier, dar inaugurarea acestuia va fi făcută în luna iunie.

Pentru cei care vin la cumpărături, noul complex comercial are pregătite aproximativ 700 de locuri de parcare, iar pentru facilitarea accesului clienţilor, deja s-au făcut demersuri pentrurealizarea unei căi de acces suplimentare, care să facă legătura directă cu strada ce ajunge în spatele Bazarului.

 

Premiile pentru primii 3.000 de clienţi Egros Shopping

Primii 3.000 de clienţi ai noului complex comercial, Egros Shopping, vor fi recompensaţi cu premii în baza bonurilor de cumpărături (de minim 20 de lei), care vor fi prezentate la cele trei puncte de premiere.

Cumpărăturile cu valori cuprinse între 20 şi 50 de lei vor fi răsplătite cu cozonaci, sticle de suc la un litru, seturi de pahare şi alte premii de la partenerii Pepsi şi Zapping Media.

Cumpărăturile în valoare de peste 50 de lei se încadrează la premii mai consistente, precum vouchere cadou pentru cumpărături, tigăi şi aparate electrocasnice.

 

Promoţii „bombă” în perioada 5-6 mai, la Egros Shopping:

- Shaorma la 5 lei la Restaurant "Orient" stand A4.5;
- Meniul zilei la 9 lei - Restaurant "La Mioriţa", stand F9.7;
- Consultatii optometrice gratuite şi -25% la gama de ochelari de soare la Kristall Optic, stand B5.5;
- Reducere 50 lei (valabilă un an) la orice petrecere privată organizată în cadrul spaţiului de joacă "Misha Kids".
- Toată gama de sandale de damă la preţ unic de 70 de lei, la Flex Shoes.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3.000 de premii oferite clienţilor la deschiderea celui mai mare complex comercial din judeţ.
 Vizualizări articol: 9407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
3.000 de premii oferite clienţilor la deschiderea celui mai mare complex comercial din judeţ4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei