Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 70 (6780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ

S.C. DAVALICIA S.R.L., din Municipiul Suceava, str. I.G.Sbiera, nr. 18, jud. Suceava, cod poştal 720185, România,a semnat în luna martie 2018Contractul de Finanţare pentru proiectul “CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ“, Cod SMIS 108009,proiect finanţat prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritară: Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritate de investiţii: 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totală a proiectului este 1.575.617,07 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată 869.376,83lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

Obiectivul generalal proiectului pleacă de Ia viziunea solicitantului, şi anume aceea de a se constitui într-un element activ în dezvoltarea turismului în zona Bucovinei, o zonă plină de istorie şi tradiţie şi de a se alătura acelor actori capabili de a asigura servicii turistice de cea mai bună calitate. Pentru punerea în practica a ei, este necesară crearea condiţiilor şi directiilor de actiune, mai exact realizarea unei pensiuni turistice şi dezvoltarea unor activităţi cu caracter novativ de natură a da clientului confortul şi satisfacţia ce-I va face să revină.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Se propune realizarea unei infrastructuri turistice de dimensiune medie compusă din 7 camere duble, 1 apartament, loc de luat masa şi spatii pentru loisir, alei carosabile, parcare 8 locuri etc. Infrastructura va fi dotată cu echipamente necesare asigurării utilităţilor, precum şi cu bunuri ce vor fi alese de un designer în ideea atribuirii unei personalitati distincte pensiunii;
  2. Se propune o schemă de personal mai mare în comparatie cu cele utilizate de pensiunile similare din Voroneţ (5 persoane). Aceasta întrucât se doreste o abordare modernă şi asigurarea unor servicii de calitate, de natură a genera un grad de ocupare superior.
  3.  Se urmareşte achizitionarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiţii de performanţă cum ar fi: servicii de proiectare, consultanţă, dirigenţie de santier, audit, publicitate, şi sunt absolut necesare atât pentru echipa de implementare cât şi din perspectiva pregătirii de specialitate in domeniul activitatii turistice.    

Proiectul urmăreşterealizarea unei pensiuni turistice   ce urmeaza să primeasca o clasificare de 4 margarete. Localizarea pensiunii este în Gura Humorului, str. Voroneţ, nr. 114, pe un teren achizitionat de SC DAVALICIA SRL, Ia această adresă fiind autorizat şi sediul secundar/punct de lucru.

Perioada de implementarea proiectului este de 42 de luni, respectiv între data 30.06.2016 şi data 30.11.2019.

Grupul ţintăprincipal vizat este în strânsă legătură cu viziunea promotorului proiectului care doreşte să realizeze produse de natură a satisface dorinţa turiştilor concomitent cu dezvoltarea unei afaceri de succes.

 

Pentru informaţii suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm să contactaţi SC DAVALICIA SRL la  tel. 0230.530.336 / 0748.275.450, email: davalicia1@gmail.com, Administrator Ioan-Florin Boicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ.
 Vizualizări articol: 2659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei