Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 70 (6780)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Ediția a VII-a

Cătălina Maria Pintilescu și Ioan Gavrilovici, desemnați Miss & Mister Bucovina 2018

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cea de-a VII-a ediţie a concursului judeţean Miss şi Mister Bucovina a avut loc sâmbătă, 24 martie, la Shopping City Suceava, evenimentul reunind perechile finaliste care au obţinut titlurile de Miss şi Mister Boboc în liceele din judeţul Suceava. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 11 ani de activitate a Asociației „Euroactiv” Suceava, inițiator al competiției.

La concurs au participat 11 perechi din 13 unități școlare: Liceul Tehnologic „Iorgu Vîrnav Liteanu” Liteni, Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, Colegiul Tehnic „Petru Musat” Suceava, Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava, Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, Liceul Tehnologic „Oltea Doamnă” Dolhasca, Colegiul Naţional “Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, Colegiul de Informatică „Spiru Haret” Suceava și Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.
În urma unor probe de departajare, juriul a decis ca Premiul I să meargă la Cătălina Maria Pintilescu, de la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului, și Ioan Gavrilovici, de la Colegiul „Mihai Eminescu”. Locul al II-lea a fost revendicat deAlina Nicoleta Ruxanda, de la liceul din Liteni, şi Teodor Brînzac, de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, iar locul al III-lea a fost ocupat de Maria Nichitean, de la Colegiul „Ştefan cel Mare”, șiToma Ungureanu, de la Colegiul de Artă Suceava.

Premiile de Miss și Mister Popularitate au fost adjudecate de eleviiElisabeta Belciug, de la Colegiul de Artă, șiDamian Gabriel Vega, de la Colegiul “Eudoxiu Hurmuzachi" Rădăuţi.

Miss și Mister Dance au fost desemnați Andreea Galanton Moroșan, de la Colegiul „Petru Rareş”, șiArmand Ilaș, de la colegiul din Gura Humorului.

Bobocii au trecut prin patru probe de concurs, respectiv de prezentare şi defilare în ţinute casual, dans, de perspicacitate şi cea de prezentare a ţinutelor de seară.
Pauzele concursului au fost animate de momente artistice prezentate de elevii Palatului Copiilor, coordonaţi de prof. Mirela Duminică, de Ansamblul Kolomeica al Colegiului Tehnic ”Lațcu Vodă” Siret, coordonat de prof. Zirca Ianoș, dar și de numere pregătite de liceeeni ai Colegiului Tehnic ”Petru Mușat” Suceava. Regia concursului a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc.

Juriul concursului a fost compus din:prof. Loredana Mihaela Ceică – Inspectoratul Școlar Suceava (președinte); prof. Narcisa Daniela Ştefănecu – președinta Asociației „Euroactiv” Suceava; prof. Beatrice Choleva – director al Palatului Copiilor Suceava; Ioana Solovăstru - Bride 2 Be; Robert Catargiu - M Style Studio Suceava; Ciprian Harja - Alka România.

Echipa de organizare a fost compusă din prof. Narcisa Daniela Ştefănescu, de la Asociaţia „Euroactiv”, Constantin Alecsa - Asociaţia „Alecs Group” Suceava, împreună cu voluntarii Gulei Cosmin, Iriciuc Vlad, Denis Cucoș, Kevin Varvaroi şi coregrafii Mihai Siminiuc și Robert Catargiu, de la Clubul Sportiv M Style Dance Studio.

Organizatorii evenimentului mulţumesc tuturor sponsorilor şi colaboratorilor care au sprijinit acţiunile „Euroactiv” Suceava timp de 11 ani şi, în special, echipei din conducerea Shopping City Suceava care a găzduit şi sprijinit financiar acest eveniment, dar și colectivului de cadre didactice al Palatului Copiilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălina Maria Pintilescu și Ioan Gavrilovici, desemnați Miss & Mister Bucovina 2018.
 Vizualizări articol: 2072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălina Maria Pintilescu și Ioan Gavrilovici, desemnați Miss & Mister Bucovina 20183.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei