Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Flutur a avut primele discuţii cu primarii din Suceava, Salcea și Adâncata pentru înfiinţarea parcului industrial „Bucovina 1”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut, ieri, primele discuţii cu primarii din Suceava, Ion Lungu, Salcea, Ilie Lungu, și Adâncata, Viorel Cucu, în vederea susţinerii proiectului de înfiinţare a unui parc industrial în apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare”, în zona unde este construit Centrul Economic Bucovina. Gheorghe Flutur a precizat că în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu cei trei primari au fost stabiliţi pașii care trebuie urmaţi pentru constituirea și administrarea acestui parc industrial. Flutur a amintit că instituţia pe care o conduce intenţionează să întocmească un prim proiect de parc industrial, denumit „Bucovina 1”, pe o suprafaţă totală de 13 hectare de teren. „Voi veni în prima ședinţă de Consiliu Judeţean cu un proiect de hotărâre prin care să stabilim etapele de parcurs. Vreau să salut intenţia primarilor cu care am vorbit de a susţine înfiinţarea acestui parc industrial. De asemenea am discutat și despre îmbunătăţirea accesului în zonă, prin realizarea unui drum de acces pe un traseu mai scurt Burdujeni-aeroport, precum și modernizarea altor drumuri din localităţile din zonă și de pe întreaga Vale a Siretului. Trebuie să vedem ce soluţii financiare găsim”, a spus șeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur a spus că realizarea unui nou drum de acces către parcul industrial va crește interesul potenţialilor investitori.

Șeful administraţiei judeţene a subliniat faptul că zona în care se intenţionează să se amenajeze parcul industrial „Bucovina 1” are mai multe avantaje, cel mai important fiind apropierea de Aeroportul „Ștefan cel Mare”, cu un număr de zboruri în continuă creștere. De asemenea, Gheorghe Flutur a menţionat că în viitorul parc industrial sunt disponibile toate utilităţile necesare funcţionării, energie electrică, gaze, apă potabilă, canalizare, parcare, precum și un drum judeţean de acces cu legătură la un drum naţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a avut primele discuţii cu primarii din Suceava, Salcea și Adâncata pentru înfiinţarea parcului industrial „Bucovina 1”.
 Vizualizări articol: 1443 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur a avut primele discuţii cu primarii din Suceava, Salcea și Adâncata pentru înfiinţarea parcului industrial „Bucovina 1”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei