Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Ioan Cușnir atrage atenţia asupra faptului că hidranţii din Suceava au fost montaţi „în bășcălie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cușnir, atrage atenţia că Suceava a primit titlul de destinaţie europeană de excelenţă, însă se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește infrastructura rutieră, asigurarea locurilor de parcare sau asigurarea siguranţei în caz de incendii. Legat de această ultimă problemă, Dan Ioan Cușnir a atras atenţia asupra faptului că hidranţii din Suceava au fost montaţi „în bășcălie”, mulţi dintre aceștia neputând fi folosiţi. Cușnir a precizat că primarul Ion Lungu și viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache explică cum au modernizat ei Suceava în ultimii 14 ani. „Ion Lungu din Salcea, Harșovschi din Moara și Andronache din Ipotești le explică sucevenilor cum arată Suceava, cât de atractivă este pentru turiști și cât de <smart city> va deveni Suceava”, a spus Cușnir. El a arătat că zilele acestea, viceprimarul Lucian Harşovschi este în deplasare „pentru a se împăuna” cu încă o diplomă nerelevantă și care nu are nici o legătură cu realitatea din Suceava, și anume „Suceava, destinaţie turistică de excelenţă”. „O fi destinaţie turistică de excelenţă, dar este plină de gropi, plină de gunoaie, nesigură în caz de incendiu, murdară, cu traficul blocat, fără locuri de parcare, fără transport public decent și din nou cu mirosuri greu de suportat din zona staţiei de epurare. Acestea toate pălesc în faţa strălucirii unei diplome care nu folosește nimănui”, a declarat liderul PSD Suceava. El a spus că și viceprimarul Marian Andronache va aduce din Manchester „lumina unei înfrăţiri” pentru conceptul de Smart City. „Timp și bani irosiţi de pomană, pentru că nu poţi avea smart city fără <smart> primar și fără <smart> viceprimari. Nu poţi avea smart city în condiţiile în care primăria are simptomele unei instituţii nefuncţionale”, a precizat Dan Ioan Cușnir. El a subliniat că în realitate „indiferenţa și bătaia de joc” faţă de suceveni sunt evidente, fapt demonstrat de un aspect concret, și anume „bășcălia” cu care sunt montaţi hidranţii stradali pentru incendii.

Cușnir a explicat că hidranţii din Suceava sunt fie prea scurţi, riscând să fie acoperiţi de zăpadă, fie s-au turnat niște scări peste ei și nu sesizează nimeni acest lucru, fie au gura de mufare îndreptată spre gardul viu, fiind imposibil de folosit.

„Acestea sunt simptomele unei instituţii nefuncţionale. Un departament raportează că au fost montaţi hidranţii în mod standard, nimeni nu verifică, constructorul își primește banii, dar într-un caz de urgenţă nu vor putea fi folosiţi eficient. Practic Primăria Sucevei este nefuncţională”, a declarat Dan Ioan Cușnir. El a mai adăugat că nici așa-zisele departamente de specialitate din primărie nu sunt funcţionale și nu colaborează între ele, pentru că nu are cine să le coordoneze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Ioan Cușnir atrage atenţia asupra faptului că hidranţii din Suceava au fost montaţi „în bășcălie”.
 Vizualizări articol: 1227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dan Ioan Cușnir atrage atenţia asupra faptului că hidranţii din Suceava au fost montaţi „în bășcălie”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei