Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție

Alexandru Rădulescu le transmite liberalilor că 2017 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru agricultura românească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu le-a transmis liberalilor că în perioada guvernării social-democrate agricultura românească a înregistrat performanțe semnificative. Alexandru Rădulescu a răspuns la acuzațiile liderului PNL Suceava, Gheorghe Flutur, cu privire la lipsa politicilor guvernamentale pentru sprijinirea fermierilor români.

„Liberalii și-au vărsat compasiunea asupra agriculturii românești invocând neimplicarea guvernului în educarea fermierilor români pentru creșterea competitivității acestora și importul exagerat de alimente al României”, a spus Răulescu, el adăugând că acest mesaj este mai mult decât ipocrit, ținând cont de antecedentele guvernării liberale în domeniul agriculturii. El a amintit că în anul 2016, Guvernul Cioloș, susținut de liberali, nu a virat subvențiile agricultorilor români, fapt ce i-a împiedicat pe aceștia să producă la prețuri competitive. „Ne amintim și de prestația altui ministru liberal al Agriculturii, care a rămas ca simbol al celui care a distrus avicultura românească cu pretextul pueril al gripei aviare, fapt ce a determinat atunci, tot intenționat susținem noi, inundarea pieței românești cu carne de pasăre din toate colțurile lumii”, a declarat Alexandru Rădulescu. El a precizat că în comparație cu „demagogia liberalilor”, vrea să prezinte performanțele pe care agricultura românească le-a înregistrat în 2017 sub coordonarea unui ministru social-democrat. Rădulescu a subliniat că potrivit datelor oficiale, furnizate de Ministerul Agriculturii, anul 2017 a fost unul din cei mai buni ani pentru agricultura românească și pentru fermierii români.  Astfel, deputatul PSD a explicat că România a obținut, în 2017, o producție de aproape 27 de milioane de tone de cereale, în condițiile în care câteva culturi, de grâu, rapiță, orz, floarea-soarelui, soia și porumb, au înregistrat recorduri istorice. Rădulescu a mai spus că tot anul trecut au fost acordate la timp subvențiile pentru fermieri, fiind autorizată la plată o sumă de 2,766 miliarde de euro. Tot el a arătat că România s-a clasat pe primul loc în Uniunea Europeană la absorbția fondurilor în domeniul agriculturii. Făcând referire la informarea fermierilor cu privire la posibilitatea accesării fondurilor europene pentru a le spori competitivitatea, Rădulescu a spus că aceste informații sunt accesibile pe site-ului Ministerului Agriculturii, la care se adaugă și caravanele de informare organizate în teritoriu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Rădulescu le transmite liberalilor că 2017 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru agricultura românească.
 Vizualizări articol: 1288 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Alexandru Rădulescu le transmite liberalilor că 2017 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru agricultura românească3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei