Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prevenţie

Peste 30 de permise reţinute şi ploaie de sancţiuni aplicate în timpul unor acţiuni ale poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei zile de acţiuni desfăşurate de poliţiştii suceveni au dus la constatarea unui număr mare de abateri de la codul rutier şi aplicarea unui număr important de sancţiuni contravenţionale. Acţiunile organizate de Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din judeţ, au vizat combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, precum şi reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule sub influenţa alcoolului.

Astfel, în perioada 16-18 martie, au fost aplicate 421 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legislaţiei rutiere, fiind testaţi împotriva consumului de alcool 381 de conducători auto. Peste 190 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale, 7 dintre aceşti şoferi rămânând fără permise de conducere. Sancţiunile aplicate de poliţişti au fost în valoare de 133.365 lei, în timp ce numărul de permise reţinute de poliţişti a fost de 35, din care 12 pentru depăşiri neregulamentare şi 4 pentru alcoolemie şi refuz de prelevare probe.

În timpul acţiunii a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din comuna Moldoviţa, care conducea un autoturism pe DN 17, în localitatea Stroieşti, cu viteza de 115 km/h, iar un bărbat de 34 de ani, din oraşul Siret, a fost depistat conducând un autoturism Volkswagen pe DN 2, la Grăniceşti, cu o viteză de 120 km/h.

În ceea ce priveşte consumul de alcool, sâmbătă noaptea, în jurul orei 02.10, poliţiştii Compartimentului Rutier Vatra Dornei au oprit în trafic, pe strada Republicii din municipiu, autoturismul marca Ford Focus condus de un bărbat din comuna Lunca Ilvei, judeţul Bistriţa-Năsăud. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 30 de permise reţinute şi ploaie de sancţiuni aplicate în timpul unor acţiuni ale poliţiei.
 Vizualizări articol: 1328 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 30 de permise reţinute şi ploaie de sancţiuni aplicate în timpul unor acţiuni ale poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei