Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Curbă periculoasă

O maşină funerară a intrat în gardul unei case, în „curba morţii” de la Prisaca Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină pentru transport decedaţi a fost implicată într-un accident rutier pe DN 17, la Prisaca Dornei, în curba deosebit de periculoasă în care s-au petrecut mai multe accidente, din care două adevărate carnagii, soldate cu şapte morţi. Maşina funerară care circula dinspre Vatra Dornei a trecut prin gardul unei case, în locul în care au avut loc şi accidentele mortale. Din fericire, în cazul accidentului de ieri nu au fost victime. Maşina funerară a trecut prin gard, dar s-a oprit lângă temelia casei. La volan era un bărbat în vârstă de 59 de ani, care a suferit doar câteva zgârieturi, fără a fi transportat la spital. Acesta venea de la Vatra Dornei şi mergea către Spitalul Judeţean Suceava, pentru a prelua un decedat.

Şoferul a încasat o amendă de 780 de lei, pentru neadaptarea vitezei în curbă şi la condiţiile de drum. Accidentul s-a petrecut în condiţii de ninsoare şi de carosabil acoperit cu strat de zăpadă. 

Oamenii care au case în această curbă trăiesc zilnic cu frica în sân. Casele sunt la oarece diferenţă de nivel faţă de carosabil, astfel că o maşină scăpată de sub control, pe sensul dinspre Câmpulung Moldovenesc, poate intra în viteză în locuinţe.  

Cea mai expusă este casa în al cărei gard a intrat şi maşina funerară. 

În aprilie 2015, un autotren încărcat cu cherestea, în cabina căruia se aflau trei oameni, s-a zdrobit de casa situată în curba de la Prisaca Dornei. Toţi cei trei bărbaţi care erau în cabină au decedat.

În mai 2013, au murit alţi patru oameni în condiţii aproape identice. Atunci, un tir scăpat de sub control s-a prăbuşit în curtea aceleiaşi case. Atunci au murit cei doi bărbaţi din cabina autotrenului şi încă doi oameni, tată şi fiică, ce se aflau într-un leagăn în curtea casei.

După aceste groaznice accidente, curba a fost semnalizată şi prevăzută cu limitatoare de viteză. În zonă a fost pusă şi o machetă care imită o autospecială cu radar, pentru ca şoferii care vin dinspre Câmpulung Moldovenesc să reducă viteza în curbă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină funerară a intrat în gardul unei case, în „curba morţii” de la Prisaca Dornei.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O maşină funerară a intrat în gardul unei case, în „curba morţii” de la Prisaca Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei