Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

“Voci de îngeri”

Festival național de muzică ușoară pentru copii și tineri pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultima zi a lunii martie și în prima zi din aprilie, municipiul Suceava va găzdui Festivalul Național de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de îngeri”.

Aflat la prima ediție, evenimentul care va avea loc pe scena Teatrului  “Matei Vișniec” Suceava se adresează copiilor și tinerilor din palatele și cluburile copiilor, grădinițe, școli, licee, asociații culturale și școli private din ţară.
Juriul de prestigiu este compus din: Mihai Alexandru - compozitor, Luminița Anghel – interpretă, Tudor Turcu – interpret, Claudiu Bulete – compozitor și Marcel Iorga – compozitor.

Aceștia vin la Suceava pentru a juriza peste 200 de copii și tineri talentați din toate colțurile țării, copii și tineri care vor intra în competiție pentru câștigarea Trofeului “Voci de îngeri”.

Prima zi a festivalului, 31 martie, este dedicată desfășurării concursului (între orele 9.30-21.00), iar a doua zi vor avea loc recitalurile artiștilor Luminița Anghel și Tudor Turcu, care vor cânta live, cu renumita formație suceveană „Artis Band”. După concert va avea loc gala de premiere (între orele 10.00 -13.00).

Prezentarea festivalului “Voci de îngeri” va fi făcută de Bianca Sumanariu,  suceveanca concurentă XFACTOR, care în Gala de premiere va interpreta două melodii.

Spectacolul din Gala de Premiere va fi desăvârșit avându-i ca invitați pe talentații dansatori de la “ Bucovina Dance Studio” din Suceava.
Compania organizatoare Romantic ART garantează două zile de spectacol inedit publicului sucevean, cu tineri și copii talentați și recitaluri de excepție cu invitați speciali. În ambele zile de desfășurare a evenimentului intrarea este liberă.

“Voci de îngeri” este un concurs de interpretare care are ca scop promovarea creației și artei interpretative, descoperirea și promovarea copiilor și tinerilor talentați în interpretarea muzicii ușoare (pop) specifice vârstei, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii și tineri de vârste apropiate, dorindu-se a fi și prilej de bucurie, întâlnire, cunoaştere şi prietenie între participanţi.

Organizatorii își propun drept scop promovarea muzicii uşoare, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Festival național de muzică ușoară pentru copii și tineri pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festival național de muzică ușoară pentru copii și tineri pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei