Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 65 (6775)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

„Este și ziua noastră", acțiune dedicată copiilor cu sindrom Down

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune intitulată simbolic "Este și ziua noastră", dedicată copiilor cu sindrom Down, va avea loc miercuri, 21 martie, de la ora 17:00, la Clubul lui Bobo din cartierul Obcini. Acţiunea este la a V-a ediție, iar beneficiari vor fi 22 copii cu sindrom Down din municipiul Suceava și din localitățile limitrofe. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava salută această inițiativă, îi felicită pe toți cei implicați și își dorește să fie un partener de nădejde și sprijin pentru comunitate și pentru cei care ocrotesc în sânul familiei un copil special. Alături de organizatorii acestei acțiuni, părinții copiilor cu sindrom Down, s-au alăturat Televiziunea Intermedia Suceava, Asociațiile Seva, Multicare și Kontrast-E Suceava. „Să îi iubim pentru că sunt copiii unor părinți, sunt fratele, sora, nepotul cuiva, sunt luminoși, prietenoși, afectivi, carismatici, fericiți... și vă invităm și pe dumneavoastră să le descoperiți calitățile și aptitudinile! Să privim spre ei, să îi privim așa cum sunt, să îi acceptăm, să îi înțelegem și să îi susținem. Să fim alături de părinții lor, de cei care și-au asumat responsabilitatea de a iubi, ocroti, crește și educa un copil special, fie că este copilul natural, fie că nu. Cu toții sunt oameni frumoși, minunați, sunt luptători. Putem să împrumutăm de la ei ceea ce nouă, multora dintre noi, azi ne lipsește: zâmbetul și bucuria de a trăi simplu, de a privi problemele ca pe o provocare, de a pune ființa umană mai presus de orice lucru material, mai presus de orgolii, de nepăsare, de indiferență”, transmit organizatorii acțiunii „Este și ziua noastră".

Evenimentul va avea loc cu sprijinul și bunăvoința următorilor: firma Trutzi, reprezentată de Raluca și Ciprian Nuțu, Clovnul Bobo, Cofetăria Joly Pan, Auchan Suceava, reprezentată de Lucian Vacariuc, Depozitul "Simfonia florilor", Cornelia și Florin Curic, Tasu Gold, Asociația Nes Designer Cultural și SC Safe Steel, prin Gabriel Ginga și Lucian Sănduleac, Florăria Crystal. Anul acesta, copiii se vor bucura de cadouri, tort, surprize și jocuri, în compania clovnului Bobo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Este și ziua noastră", acțiune dedicată copiilor cu sindrom Down.
 Vizualizări articol: 1159 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Este și ziua noastră", acțiune dedicată copiilor cu sindrom Down0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei