Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 53 (6763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sport și sănătate – triciclete pentru copii de la nichiduta.ro

Dintre cele mai des utilizate jucării de exterior, tricicleta pare să fie preferata copiilor. Aceștia adoră să petreacă timpul alături de ceilalți micuți în parc, bucurându-se de toate beneficiile pe care acest articol le aduce asupra sănătății. Fiecare părinte ar trebui să fie conștient de importanța sportului în viața copiilor. Mulți dintre cei care doresc să facă ceva în această privință întâmpină însă dificultăți din cauza varietății de producători și multitudinii de modele existente pe piață.

În vederea alegerii unei triciclete potrivite, trebuie luați în calcul toți factorii ce pot avea influență asupra stării de sănătate a copilului. Pe locul principal trebuie întotdeauna pusă însă sănătatea și siguranța acestuia – asta este sigur. Potrivit specialiștilor nichiduta.ro – un magazin online specializat în articole dedicate celor mici –este necesară ghidarea după câteva aspecte esențiale în alegerea unui astfel de echipament.

Mărimea tricicletei, durabilitatea, rezistența pe care o prezintă, stilul ce o definește, siguranța, dar și modelul dictează eficiența pe care aceasta o va prezenta, dar totodată și plăcerea cu care copilul o va folosi.

Mărimea

Nicidecum nu trebuie omis un astfel de aspect. Sunt părinți care au mărturisit că nu au considerat acest detaliu cu adevărat relevant până nu s-au văzut în fața faptului împlinit. Astfel, după cum reiese și din comentariile lăsate de aceștia pe diverse forumuri („inainte cautam triciclete după desenele pe care le aveau pe ele”, „nu știam cât de mult influențează mărimea sănătatea copilului, până nu am pățit-o”).

De mărime depinde gradul de confort de care are parte micuțul, respectiv micuța. De asemenea, acest criteriu va contribui în mod direct și la menținerea copilului în siguranță. Specialiștii nichiduta.ro recomandă modelele cu scaun, respectiv înălțime ajustabilă. Dat fiind faptul că cei mici au o creștere destul de rapidă, astfel de aspecte sunt de preferat pentru că se pot face ajustările dorite, realizând în același timp și economii. Cum? Faptul că tricicleta va putea fi folosită pentru un timp mai îndelungat va face diferența și în această privință.

În cazul în care aceasta nu reprezintă neapărat o problemă pentru părinți, este bine ca tricicleta să fie aleasă în funcție de vârstă. Un model prea jos nu ar face decât să îngreuneze pedalatul, iar unul mult prea înalt ar face dificilă atingerea pedalelor cu picioarele.

Chiar dacă modelele disponibile pe piață sunt atât de diversificate, în cele mai multe dintre cazuri modele ce prezintă șaua de tip găleată, respectiv cupă sunt cele mai indicate. Mai puțin alese sunt modelele ascuțite sau cele lunguiețe.

Siguranța

Deși menționat al doilea, este un criteriu esențial de urmărit în alegerea tricicletei. În fapt orice jucărie ar trebui achiziționată ținând cont de acest detaliu care nu trebuie pierdut nicicum din vedere. A se avea în vedere însă că durabilitate nu înseamnă neapărat și siguranță. Centrul de greutate dictează nivelul de siguranță asigurat de către tricicletă. Cu cât acesta este mai jos, cu atât copilul are mai multă stabilitate, deci șanse mult mai mici de a se răsturna când face viraje, respectiv când are o viteză mai mare.

Experții magazinului nichiduta.ro au avut în vedere toate aceste detalii, motiv pentru care au ales să colaboreze cu producători ce au reușit să se adapteze acestor nevoi, oferind triciclete cu centru de greutate jos.

Stilul

În ceea ce privește acest criteriu, rămâne la alegerea fiecărui utilizator care este designul potrivit, culoarea sau dotările suplimentare.

Indiferent de nevoi, cei interesați găsesc pe nichiduta.ro soluții complete, la prețuri avantajoase.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sport și sănătate – triciclete pentru copii de la nichiduta.ro.
 Vizualizări articol: 1341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sport și sănătate – triciclete pentru copii de la nichiduta.ro1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei