Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 53 (6763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fără reacţie din partea poliţiei

Hoţii continuă să spargă nestingheriţi maşini în Suceava, cu precădere taxiuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spargerile de autoturisme Dacia Logan au continuat şi în ultimele zile în municipiul Suceava, maşinile taxi fiind cel mai des vizate de spărgători. Taximetriştii au ajuns deja la capătul răbdării şi spun că numai din rândul lor se poate vorbi de 30 de spargeri sau tentative de spargeri. În ultimele zile, cei mai mulţi păgubiţi nici măcar nu au mai depus reclamaţii la poliţie. O parte nu au făcut-o pentru că hoţii nu le-au furat nimic din maşină, în timp ce alţii pentru că s-au săturat să scrie reclamaţii, dar să nu se întâmple nimic. Gruparea de hoţi sparge doar autoturisme Dacia Logan,  modele mai vechi, iar modul de operare este acelaşi: portiera din stânga faţă este forţată în zona încuietorii. Grav este că s-au dat şi spargeri pe timp de zi, hoţii dând dovadă de foarte mult tupeu.

Hoţii care comit aceste spargeri caută doar bani şi nu fură nici un fel de bunuri. Hoţii nu au fost interesaţi nici de aparatele de taxat din taxiuri, nici de staţiile de emisie recepţie, ba chiar într-un caz nu au furat nici telefonul lăsat în maşină de un taximetrist.

Judiciarişti de la Biroul de Investigaţii Criminale Suceava şi criminalişti ai poliţiei au ridicat urme de pe maşinile sparte, încercând să adune date despre autori.

 

IPJ Suceava a sporit numărul de patrule în municipiul Suceava

Săptămâna trecută, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava anunţa dublarea numărului de patrule în municipiul Suceava, pentru o mai bună acoperire a străzilor şi pentru ca hoţii să fie prinşi. Cel puţin până acum, poliţiştii nu par să fi avut prea mult succes, iar faptul că hoţii acţionează în continuare aruncă semne de întrebare serioase asupra a cum gestionează oamenii legii această problemă.

Furturi de acest gen au fost comise încă din luna ianuarie, pe lângă taxiuri, în general fiind sparte Dacii Logan cu inscripţii vizibile ale unor firme, adică maşini de serviciu, în care hoţii au şanse mai mari de a găsi sume de bani.

Maşinile au fost sparte în toate cartierele Sucevei, iar toate autoturismele vizate sunt Dacii Logan, modele mai vechi. Hoţii caută bani între scaune şi în torpedoul maşinii, după care dispar imediat.

 

Doi indivizi din Timişoara, puşi sub acuzare pentru furturi din maşini comise în Suceava

Zilele trecute, poliţiştii de la Şcheia au demarat cercetări faţă de doi indivizi din Timişoara, cunoscuţi ca infractori voiajori, care ar fi comis mai multe fapte de furt din autoturisme. Cei doi sunt anchetaţi într-un dosar penal înregistrat anul trecut, privind mai multe spargeri de autoturisme înregistrate cu AN (autori necunoscuţi).

Din informaţiile noastre, cei doi nu au legătură cu spargerile recente de autoturisme din municipiul Suceava.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii continuă să spargă nestingheriţi maşini în Suceava, cu precădere taxiuri.
 Vizualizări articol: 2213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoţii continuă să spargă nestingheriţi maşini în Suceava, cu precădere taxiuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei