Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 53 (6763)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia în control

Peste 40 de permise reţinute şi sancţiuni de peste 200.000 de lei în trei zile de acţiune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei zile de acţiune a poliţiei rutiere au dus la identificarea multor nereguli în trafic şi aplicarea unor importante sancţiuni. Acţiunea a fost organizată de poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu Birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră. În cele trei zile de controale au fost testate alcoolscopic 587 de persoane şi aplicate un număr de 588 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 224.355 lei. Poliţiştii au reţinut 42 de permise de conducere, cele mai multe pentru viteză excesivă, depăşiri neregulamentare şi conducere sub influenţa alcoolului, fiind retrase în acelaşi timp un număr de 20 de certificate de înmatriculare.

Un bărbat din Siret a fost depistat sâmbătă dimineaţă conducând un autoturism pe strada Laţcu Vodă din oraş, având 0,76 mg/l alcool în aerul expirat. Un tânăr de 24 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat conducând un autoturism BMW pe un drum comunal din Dorna Candrenilor având o concentraţie alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În timpul acţiunii de control a fost depistat şi un bărbat din localitatea Horodnic de Sus, care se afla la volanul unei Dacii Logan, având o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Un bărbat din comuna Straja a fost depistat vineri conducând un autoturism VW Golf pe strada Calea Cernăuţi din Suceava cu viteza de 98 km/oră, într-o zonă de acţiune a indicatorului de 30 km/h limitare de viteză. În aceeaşi zi, un bărbat din aceeaşi comună a fost depistat de un echipaj al poliţiştilor în timp ce efectua o manevră de depăşire a unui autovehicul, pe o trecere pentru pietoni semnalizată şi marcată de pe strada Calea Cernăuţi. Ambilor conducători auto li s-a reţinut permisul de conducere, fiind sancţionaţi contravenţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 40 de permise reţinute şi sancţiuni de peste 200.000 de lei în trei zile de acţiune.
 Vizualizări articol: 1377 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 40 de permise reţinute şi sancţiuni de peste 200.000 de lei în trei zile de acţiune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei