Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 31 (6741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă

Trei indivizi au fost reţinuţi, după ce au provocat o altercaţie într-un bar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tineri din comuna Șcheia au ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi în continuare sub control judiciar, după ce în timpul nopţii de miercuri spre joi s-au încăierat cu câţiva indivizi într-un bar din apropierea Primăriei Suceava. În urma cercetărilor întreprinse, poliţiştii au ajuns la concluzia că cei trei s-au manifestat violent în timpul neînţelegerilor apărute între cele două grupuri de petrecăreţi şi i-au aplicat mai multe lovituri unui tânăr de 27 de ani din aceeaşi comună, cu care aveau răfuieli mai vechi.

 

Altercaţia a avut loc în timpul nopţii, când cele două grupuri s-au întâlnit în bar

Poliţia a fost sesizată în jurul orei 02.20, de către barmanul unui bar din zona Areni, despre faptul că două grupuri de bărbaţi au fost implicate într-o altercaţie în interiorul localului. Echipajele de poliţie sosite la faţa locului i-au condus pe opt bărbaţi la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, cercetările fiind preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ, pentru stabilirea circumstanţelor în care a avut loc altercaţia şi a vinovăţiei tuturor celor implicaţi. În urma audierii celor opt indivizi, s-a stabilit că toţi se fac vinovaţi de infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în sarcina unora dintre ei fiind puse şi alte infracţiuni, respectiv de lovire şi alte violenţe sau portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Poliţiştii au stabilit că între cele două grupuri, totalizând împreună opt bărbaţi, cu vârste între 18 şi 39 de ani, au început discuţii aprinse în momentul în care Costel Petru B., de 23 de ani, Vasile Ionel B., de 20 de ani, şi Denis Răzvan P., de 19 ani, toţi din comuna Șcheia, l-au văzut în cadrul celuilalt grup din bar pe Marin A., de 27 de ani, din aceeaşi localitate, cu care aveau răfuieli mai vechi. De la discuţii aprinse la violenţe verbale şi apoi fizice nu a mai fost decât un singur pas, bărbatul de 27 de ani fiind lovit pe rând de cei trei, care s-au folosit de obiecte contondente pe care le aveau asupra lor.

 

Cei trei tineri care s-au răfuit cu vechiul lor rival au ajuns în spatele gratiilor

În urma audierilor şi a probelor administrate în cadrul dosarului penal deschis, cei trei tineri au fost acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, precum şi a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Pe numele lor poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, ei fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.

Pe lângă cei trei reţinuţi,  alţi cinci indivizi care au participat mai puţin activ la altercaţie, patru dintre ei din municipiul Suceava şi victima de 27 de ani din comuna Șcheia,  s-au ales de asemenea cu dosare penale, pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind cercetaţi în continuare în stare de libertate. În timpul zilei de joi, procurorul care a preluat dosarul a luat faţă de aceştia măsura cercetării în continuare sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei indivizi au fost reţinuţi, după ce au provocat o altercaţie într-un bar.
 Vizualizări articol: 3133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Trei indivizi au fost reţinuţi, după ce au provocat o altercaţie într-un bar5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu foi de turtă dulce (de post) O combinație incredibil de fină între aroma puternică de turtă dulce și delicatețea cremei de lămâie, reunite într-o prăjitură moale, care se topește în gură, e tot mai gustoasă pe zi ce trece și este și de post... Merită... Citeşte