Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 31 (6741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Ninsoare

DN 2E, blocat ore întregi joi după-amiază la Capu Codrului, din cauza unui tir derapat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ninsoarea abundentă căzută joi după-amiază în judeţ a îngreunat traficul auto şi a dat bătăi de cap şoferilor. Un autotren din Republica Moldova, încărcat cu 20 de tone de sticlă şi echipat necorespunzător pentru iarnă, a derapat joi după prânz, aşezându-se de-a curmezişul drumului la Capu Codrului, pe DN 2E, şi blocând circulaţia pe ambele sensuri. La locul accidentului au ajuns drumarii împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, care au încercat ore întregi să deblocheze drumul naţional. Iniţial au fost folosite două utilaje de la Secţia de Drumuri Naţionale, însă încărcătura şi modul în care era aşezat tirul nu le-a permis echipelor de intervenţie deblocarea şoselei. Până la urmă, a fost necesară folosirea a încă două utilaje particulare, două tractoare forestiere, cu ajutorul cărora drumul a fost deblocat. DN 2E a fost deblocat după circa 5 ore de la deraparea autotrenului, şoferul fiind amendat pentru echiparea necorespunzătoare a tirului, cu cauciucuri de iarnă neuzate. În timpul intervenţiei circulaţia s-a desfăşurat pe o rută ocolitoare prin intersecţia DN 2E (Capu Codrului) cu DC 28A şi apoi prin DJ 177C, cu ieşire în DN 17, în Păltinoasa.

Ninsoarea abundentă care a acoperit drumurile cu zăpadă şi în zona de munte a judeţului Suceava a favorizat producerea unui accident în localitatea Dorna Arini. Un autoturism Opel, în care se aflau două persoane, a derapat joi seara pe DN 17B, în localitatea Dorna Arini, şi a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, cei doi ocupanţi ai maşinii au rămas încarceraţi în interior, fiind nevoie de intervenţia modulului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Vatra Dornei pentru extragerea lor din interior. Victimele, conştiente, cooperante şi stabile hemodinamic, au fost transportate la Centrul de Primire al spitalului din Vatra Dornei, unde au primit îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DN 2E, blocat ore întregi joi după-amiază la Capu Codrului, din cauza unui tir derapat.
 Vizualizări articol: 2466 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DN 2E, blocat ore întregi joi după-amiază la Capu Codrului, din cauza unui tir derapat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu foi de turtă dulce (de post) O combinație incredibil de fină între aroma puternică de turtă dulce și delicatețea cremei de lămâie, reunite într-o prăjitură moale, care se topește în gură, e tot mai gustoasă pe zi ce trece și este și de post... Merită... Citeşte