Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 31 (6741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Expoziţie

Soluţii complete pentru o nuntă perfectă oferite de florăria Mi Alma la Târgul "Trend Mariaj" de la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai cunoscute florării din Suceava, Mi Alma, va participa, începând de astăzi şi până duminică, 11 februarie a.c., la ediţia de anul acesta a Târgului de Nunţi „Trend Mariaj” care va avea loc în incinta Shopping City Suceava. În cadrul târgului florăria Mi Alma va oferi viitorilor miri soluţii complete pentru o nuntă perfectă, în cadrul standului urmând a fi prezentate o gamă variată de servicii. La acestea se vor adăuga numeroase bonusuri consistente pentru viitorii miri. În funcţie de pachetele de servicii care vor fi achiziţionate, Mi Alma va oferi ca bonusuri buchetele pentru cununia civilă, cocarde, gheaţa carbonică sau buchetul pentru viitoarele naşe. În standul florăriei Mi Alma, viitorii miri vor beneficia şi de cea mai bună consiliere, cu studii de specialitate, pentru toate dorinţele şi gusturile, astfel încât nunta să fie un eveniment de neuitat. Și la ediţia de anul acesta a Târgului de Nunţi „Trend Mariaj”, florăria Mi Alma se va prezenta cu un concept inedit pentru a-şi promova oferta, în cadrul standului propriu urmând să fie amenajate o arcadă de fundal pentru masa mirilor, concepte de mese pentru invitaţi, aranjamente din flori naturale şi aranjamente permanente, dar şi alte decoraţiuni pentru nunţi. „Feţele de masă elegante, suporturile de cristal, sfeşnicele cu lumânări vor fi completate de aranjamente şi buchete rafinate, totul pentru a da eleganţă evenimentului. Iar pentru cei care doresc o nuntă de neuitat, anul acesta venim la acest târg şi cu un pachet divers de jocuri de artificii interioare şi exterioare şi gheaţă carbonică”, au precizat reprezentanţii florăriei Mi Alma.

Pentru anul acesta, consilierii florăriei propun folosirea de frezii, eustoma, trandafiri, hortensii, bujori, cale, dar şi multe alte flori de sezon, totul în funcţie de preferinţele viitorilor miri. „Îi aşteptăm pe toţi cu drag la standul pe care îl vom avea în cadrul Târgului de Nunţi <Trend Mariaj>, acolo unde vor putea opta pentru toate serviciile de care au nevoie pentru o nuntă de neuitat”, au mai spus reprezentanţii florăriei Mi Alma.

Mi Alma va oferi un buchet de mireasă, premiu care va fi acordat la tombola pe care Shopping City Suceava o va organiza în cadrul acestui târg de nunţi.

Sediul florăriei Mi Alma se află în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu, în staţia de autobuz Nordic. Florăria oferă şi servicii de livrări la domiciliu a buchetelor de flori şi a aranjamentelor florale, comenzile putând fi făcute la numărul de telefon 0731.616.072.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Soluţii complete pentru o nuntă perfectă oferite de florăria Mi Alma la Târgul "Trend Mariaj" de la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Soluţii complete pentru o nuntă perfectă oferite de florăria Mi Alma la Târgul "Trend Mariaj" de la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu foi de turtă dulce (de post) O combinație incredibil de fină între aroma puternică de turtă dulce și delicatețea cremei de lămâie, reunite într-o prăjitură moale, care se topește în gură, e tot mai gustoasă pe zi ce trece și este și de post... Merită... Citeşte