Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 28 (6738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pe ninsoare

Accidente unul după altul în județ, din cauza poleiului format luni dimineață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ninsoarea căzută începând de luni dimineață în întreg județul și poleiul format pe drumurile intens circulate au favorizat producerea mai multor accidente rutiere, cele mai multe înregistrând pagube materiale. Unii șoferi implicați în aceste evenimente rutiere au acuzat starea proastă a drumurilor, zăpada proaspătă transformându-se în polei periculos pentru cei aflați în trafic în acele ore.

Un prim eveniment a avut loc în municipiul Rădăuți, în jurul orei 10.00, când șoferul unui autoturism Renaul Megane a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului. Cel de la volan a acuzat starea proastă a drumului, acoperit cu polei în urma ninsorii proaspete și netratat cu materiale antiderapant de către drumari. O oră mai târziu, pe strada Libertății din orașul Vicovu de Sus a avut loc un alt accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Din cauza unui carosabil acoperit cu zăpadă și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui autoturism Renault a scăpat mașina de sub control și a acroșat un alt autoturism, ambele fiind proiectate în urma impactului în afara părții carosabile.

Lipsa adaptării vitezei la condițiile de drum a dus la producerea unui accident în jurul orei 13.00, în orașul Milișăuți. Șoferul unui autoturism Opel a intrat cu viteză într-o curbă și din cauza unei porțiuni cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit șoseaua și a lovit un gard aflat în apropierea drumului. Locul în care s-a produs accidentul este unul cunoscut șoferilor, aici având loc accidente destul de des.

Pe ninsoare și un carosabil alunecos a avut loc un accident și în jurul orei 14.00, de astă dată pe un drum din comuna Straja, în apropierea căminului cultural din localitate. Două autoturisme VW, un Golf și un Passat, s-au acroșat unul pe altul și au fost proiectate pe marginea drumului, într-un gard din apropiere. Cele două mașini au suferit avarii ușoare, șoferii scăpând fără leziuni grave. Cei mai mulți dintre protagoniștii acestor accidente, din fericire ușoare, s-au plâns de lipsa de intervenție a drumarilor pe drumurile acoperite cu zăpadă proaspătă, care sub cauciucurile mașinilor și la o temperatură apropiată de zero grade s-a transformat rapid în polei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente unul după altul în județ, din cauza poleiului format luni dimineață.
 Vizualizări articol: 3553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accidente unul după altul în județ, din cauza poleiului format luni dimineață5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei