Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 28 (6738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Târgul de nunţi Bucovina, organizat de CCI Suceava, va avea loc la finalul acestei săptămâni, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Târgul de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, va avea loc la finalul acestei săptămâni, în perioada 9-11 februarie. Evenimentul se va desfăşura la Iulius Mall Suceava, acolo unde vor fi prezenţi peste 30 de expozanţi, branduri de renume din domeniu. Aflat la cea de-a XI-a ediţie, evenimentul a devenit unul de referinţă pe piaţa târgurilor în domeniu, numărul expozanţilor şi al vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai reprezentativ şi cel mai important târg de nunţi din Suceava.

Cei care doresc să organizeze o nuntă de neuitat sunt aşteptaţi în cele trei zile ale târgului, în incinta Iulius Mall Suceava, la primul etaj, de cei 32 de expozanţi, respectiv specialişti în domeniul rochiilor de mireasă, casa de modă My Bride Zimbru, casa de modă Mirandi prezentată de Boutique Mariage, al ţinutelor de mire, de la classic Made to Measure până la modern, prezentate de renumitul brand Louis Purple, al inelelor şi verighetelor cu pietre preţioase pentru toate bugetele, oferite de Atlantis Gold, Ella Bijou, Astoria Gold, Stil Biju. Oferta este completată cu zeci de idei pentru decoruri de nuntă, buchete de mireasă, coafuri, torturi şi prăjituri, focuri de artificii, servicii foto video, invitaţii de nuntă şi mărturii, agenţii de turism, săli şi servicii restaurant, produse cosmetice conform noilor tendinţe, toate acestea oferite de Parisian Floreps, Queen Garden Flowers, Crystal Mariage, Cozonac Bujor, Elsira, Ambianţa, Mirocom, Fotograf Edy Guadagnini, RBT Magic - Cutiuţa cu amintiri, Publiserv, Deluxe Cards, Enetha, Indigo Cards, TBZ Transilvania, Lens Mariage, White Dream, Casa Dulce Botoşani, Cofetăria Deluxe şi Betty Ice.

La acestea se vor adăuga şi serviciile de trăsuri trase de cai, de la Caii Bucovinei, precum şi costumele populare prezentate de aceştia, şi nu în ultimul rând maşinile de epocă care pot fi închiriate pentru o nuntă deosebită. În cadrul târgului vor fi prezente şi saloane de înfrumuseţare, make-up artists şi hair-stylists. „Vizitatorii Târgului de Nunţi Bucovina vor putea găsi tot ce ţine de organizarea unei nunţi perfecte”, a spus vicepreşedintele CCI Suceava, Lucian Gheorghiu. Expozanţii prezenţi la Târgul de Nunţi Bucovina vor oferi reduceri valabile doar pe perioada evenimentului.

Tot în cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă cu premii oferite de expozanţii prezenţi la Târgul de Nunţi Bucovina.

De asemenea, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 16:00, atmosfera va fi completată de recitaluri live susţinute de Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu şi formaţia Imperial.

Târgul de Nunţi Bucovina de la Iulius Mall Suceava va putea fi vizitat de vineri până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de nunţi Bucovina, organizat de CCI Suceava, va avea loc la finalul acestei săptămâni, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1452 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Târgul de nunţi Bucovina, organizat de CCI Suceava, va avea loc la finalul acestei săptămâni, la Iulius Mall1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei