Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 28 (6738)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare

Flutur îi îndeamnă pe sucevenii din diaspora să transmită propuneri de acţiuni care pot fi organizate în anul Centenarului Marii Uniri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, îi îndeamnă pe sucevenii plecaţi în străinătate să transmită mesaje şi opinii cu prilejul Centenarului Marii Uniri. Gheorghe Flutur a transmis o scrisoare în care aminteşte că anul 2018 reprezintă un an plin de semnificaţii pentru toţi românii, indiferent dacă aceştia trăiesc în ţară sau în străinătate. „Marea Unire de la 1918 este evenimentul care va rămâne una dintre cele mai memorabile pagini ale istoriei româneşti. A fost momentul istoric în care determinarea şi perseverenţa poporului au dat roade, iar nouă ne revine datoria şi onoarea de a păstra şi duce mai departe visul de suflet al ţării”, a spus şeful administraţiei judeţene.

Gheorghe Flutur a precizat că, anul acesta, Consiliul Judeţean Suceava va organiza manifestări de amploare pentru celebrarea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Flutur a spus că pentru instituţia pe care o conduce ar fi o onoare dacă în unele dintre aceste manifestări va exista o implicare activă din partea sucevenilor din diaspora. „Vă propunem să ne transmiteţi, în contextul acestui jubileu, mesajele, gândurile, opiniile dumneavoastră către judeţul Suceava, care vor avea, cu siguranţă, un puternic impact asupra românilor din ţară, acestea putând reprezenta inclusiv propuneri de acţiuni pe care le consideraţi importante de pus în practică”, le-a transmis Gheorghe Flutur sucevenilor din diaspora.

Mesajele şi propunerile pentru Centenarul Marii Uniri pot fi transmise până pe data de 31 august 2018 pe adresa de e-mail contact@cjsuceava.ro, acestea urmând să apară în publicaţia „Mesajele Diasporei pentru judeţul Suceava în anul Centenarului Marii Uniri”, care va fi distribuită în cadrul manifestărilor ce vor fi organizate pe 28 noiembrie 2018, de Ziua Bucovinei.

„Vă asigur de toată preţuirea mea şi vă îndemn din toată inima să vă exprimaţi gândurile, emoţiile, sentimentele faţă de judeţul Suceava, acum, în anul Centenarului”, şi-a încheiat Gheorghe Flutur mesajul pentru sucevenii din diaspora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur îi îndeamnă pe sucevenii din diaspora să transmită propuneri de acţiuni care pot fi organizate în anul Centenarului Marii Uniri.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Flutur îi îndeamnă pe sucevenii din diaspora să transmită propuneri de acţiuni care pot fi organizate în anul Centenarului Marii Uniri1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei