Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 26 (6736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Reținut

Țigări de 170.000 lei confiscate, după ce polițiștii au tras un foc de armă pentru prinderea contrabandistului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat care se afla la volanul unui autoturism plin cu țigări de contrabandă a fost prins de polițiști, care au fost nevoiți să tragă un foc de armă după ce cel de la volan a abandonat mașina și a fugit pe un teren viran din apropierea șoselei. Autoturismul și întreaga încărcătură de țigarete au fost confiscate, iar pe numele suspectului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă.

Incidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 21.00, în timp ce un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni se afla în control pe DN 2E, între intersecția de la Spătărești cu DN 2. La un moment dat polițiștii i-au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism marca Mercedes Benz, care circula dinspre Gura Humorului spre Spătărești. Autoturismul nu a oprit și a părăsit șoseaua, deplasându-se pe terenul viran din partea dreaptă, spre satul Cotu Băii. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea autoturismului suspect și la un moment dat, șoferul acestuia a abandonat vehiculul și a fugit pe câmp, fiind urmărit în continuare de polițiști. În timpul urmăririi agenții de poliție l-au somat verbal de mai multe ori să se oprească, însă acesta și-a continuat deplasarea pe câmp. La un moment dat, unul dintre polițiști a executat un foc de armă vertical, în acel moment suspectul oprindu-se și culcându-se la pământ. Polițiștii l-au imobilizat și încătușat pe suspect, făcând cercetări la fața locului și asupra autoturismului condus de acesta. În urma verificărilor, s-a constatat că cel de la volan se numește Constantin M., are de 32 de ani şi este din comuna Bilca, iar cercetările asupra autoturismului au dus la identificarea unei cantități importante de țigări de proveniență Duty Free. Atât autoturismul, cât și șoferul au fost conduși la sediul poliției din Fălticeni. În autoturism se aflau 14.455 de pachete de țigări, în valoare de 170.000 de lei, întreaga cantitate fiind confiscată și depusă în camera de corpuri delicte. Autoturismul Mercedes Benz în valoare de circa 4.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul subunității din Fălticeni, în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, polițiștii luând joi seară măsura emiterii pe numele său a unei ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Dosarul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, Constantin M. fiind prezentat pentru audieri în fața acestora în timpul zilei de vineri. Bărbatul a fost prezentat vineri în fața judecătorilor, care au luat hotărârea cercetării în continuare sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de 170.000 lei confiscate, după ce polițiștii au tras un foc de armă pentru prinderea contrabandistului.
 Vizualizări articol: 2349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Țigări de 170.000 lei confiscate, după ce polițiștii au tras un foc de armă pentru prinderea contrabandistului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei