Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 26 (6736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

DNA face „săpături” la Spitalul Municipal Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au demarat o anchetă care vizează o serie de activităţi de la Spitalul Municipal Rădăuţi. Este vorba de evenimente care s-au consemnat în cursul anului trecut şi asupra cărora planează suspiciuni de corupţie.

Într-un răspuns oficial transmis de reprezentanţii DNA către cotidianul „Monitorul de Suceava” se arată că „informațiile solicitate nu fac obiectul comunicării publice, fiindu-le incidente prevederile art. 12, alin. 1, lit. e) din Legea 544/2001”.

Articolul invocat specifică ce tipuri de date nu se pot comunica în baza legii privind liberul acces la informaţiile de interes public:„informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidenţiale ori se pun în pericol viaţa, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfăşurare”.

Din datele pe care le deţinem, procurorii DNA urmăresc două piste. Una dintre acestea ar fi legată de o serie de angajări operate la Spitalul Municipal Rădăuţi în ultimul an.

A doua direcţie a anchetei ar fi legată de Secţia de chirurgie a spitalului, mai exact despre operaţiile efectuate şi pacienţii care au suferit intervenţii chirurgicale în perioada august-noiembrie 2017.

Contactat telefonic, Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, a refuzat să facă orice fel de comentariu pe marginea acestui subiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DNA face „săpături” la Spitalul Municipal Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
DNA face „săpături” la Spitalul Municipal Rădăuţi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei