Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 26 (6736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Lungu: „Zona de agrement Tătărași va fi gestionată de primărie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre principalele investiții ale municipalității sucevene, care va fi dată în folosință anul acesta – zona de agrement Tătărași, va fi gestionată de un nou serviciu înființat în cadrul primăriei.

„Ne pregătim să administrăm bazele de agrement din municipiul Suceava - suntem optimiști și sperăm să mai facem și alte zone de agrement. Nu sunt de acord să facem derogare de gestiune pentru aceste baze de agrement. Zona de agrement Tătărași va fi gestionată de primărie, așa mi se pare corect, să avem posibilitatea de a interveni. Dacă faci delegare de gestiune, devii musafir acolo. O gestionează alții și nu întotdeauna în modul corespunzător”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, la inițiativa căruia în ședința de Consiliu Local de la finele lunii ianuarie a fost aprobată înființarea serviciului „Baze agrement Tătărași”.

Acest serviciu va avea şapte oameni, posturi redistribuite de la Direcția Domeniului Public, cu un șef numit temporar, până când va fi organizat concurs.

Treaba acestora va fi să gestioneze baza de agrement din spatele fostei Uzine electrice, care va fi dată în folosință în primăvară, după finalizarea etapei a II-a,  adică îmbunătățirile aduse proiectului, prin introducerea de tiroliene și mese de picnic.

„Sperăm să reușim să ni se transfere chiar și anul acesta, de la Guvern, o parte din parcul Șipote și pădurea de la Zamca, astfel încât să dezvoltăm și alte zone de agrement”, a adăugat edilul sucevean.

Zona de agrement „Tătăraşi”, amenajată pe o suprafață de 75.250 mp, în spatele fostei Uzine electrice, cuprinde, pe lângă numeroase spaţii verzi, realizate prin plantarea a sute de arbori și arbuști, plus gazon de calitate, folosit pe cele mai cunoscute arene din lume, două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, terase, o cafenea, un debarcader cu bărci și hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi terenuri de minigolf.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu: „Zona de agrement Tătărași va fi gestionată de primărie”.
 Vizualizări articol: 2444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Lungu: „Zona de agrement Tătărași va fi gestionată de primărie”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei