Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 24 (6734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un bătrân de 78 de ani a murit la aproape o lună după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 78 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a decedat acum două zile, la aproape o lună după ce a fost accidentat de un autoturism pe o trecere de pietoni. Accidentul s-a petrecut pe data de 2 ianuarie, vârstnicul suferind la vremea respectivă fracturi costale şi o fractură de antebraţ. Vârstnicul a fost externat din Spitalul Judeţean Suceava, însă, treptat, acasă, starea acestuia s-a înrăutăţit, fiind internat din nou şi apoi operat, fără a mai putea fi salvat.

Din cercetările poliţiştilor din Vatra Dornei rezultă că Gheorghe Romulus Ianovici, în vârstă de 78 de ani, s-a angajat în traversarea străzii Republicii din municipiul staţiune, pe trecerea de pietoni semaforizată, fiind lovit de un autoturism Dacia Logam condus de Costel Buzilă, în vârstă de 22 de ani, din comuna Șaru Dornei. Din cercetările preliminare ale poliţiştilor rezultă că şoferul este cel care a provocat accidentul, din cauza neatenţiei.

Având în vedere leziunile grave şi vârsta înaintată, bărbatul în vârstă de 78 de ani a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a rămas internat în jur de 10 zile, fiind externat  în stare ameliorată. Septuagenarul s-a întors acasă şi a rămas până spre finele acestei luni. Din câte se pare, starea acestuia a început să se înrăutăţească, astfel că familia a solicitat din nou ajutor medical. Bătrânul a ajuns din nou la Spitalul Judeţean Suceava, săptămâna trecută, fiind operat pentru o infecţie. Din păcate, pe 30 ianuarie, bătrânul a decedat.

În aceste condiţii, poliţiştii au solicitat un raport extins din partea medicilor legişti. Aceştia trebuie să dea un verdict dacă există legătură de cauzalitate între leziunile produse în urma accidentului şi decesul bărbatului implicat în accident.

În funcţie de aceste concluzii medico-legale se va stabili şi încadrarea exactă a faptei, vătămare corporală din culpă sau ucidere din culpă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân de 78 de ani a murit la aproape o lună după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 1492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân de 78 de ani a murit la aproape o lună după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei