Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 24 (6734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Tranzacţie

Betty Ice a fost vândută companiei anglo-olandeze Unilever. Vasile Armenean rămâne manager general

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma producătoare de îngheţată Betty Ice are începând de ieri un nou proprietar. Este vorba de compania anglo-olandeză Unilever, care potrivit celor de la Ziarul Financiar i-ar fi plătit fondatorului şi acţionarului Betty Ice aproximativ 100 de milioane de euro.

Într-un comunicat de presă remis ieri, Unilever South Central Europe şi Betty Ice au anunţat că au semnat înţelegerea prin care prima companie achiziţionează firma românească producătoare de îngheţată. Potrivit datelor furnizate, divizia de îngheţată a Unilever South Central Europe şi Betty Ice vor funcţiona ca o unitate de sine stătătoare în cadrul Unilever. De asemenea, se menţionează că unitatea va fi condusă tot de Vasile Armenean, care va avea funcţia de manager general.

 

Ce spun cele două părţi ale acestei tranzacţii

Conform comunicatului de presă, acest parteneriat va combina punctele forte ale Unilever cu experienţa lui Vasile Armenean în domeniul fabricării şi vânzării îngheţatei.

James Simmons, manager al Unilever South Central Europe, a declarat: „Suntem încântaţi că Betty Ice se va alătura familiei Unilever. Betty Ice este o firmă minunată, foarte iubită de români. Sunt, de asemenea, foarte bucuros că Vasile Armenean a decis să se alăture companiei noastre. Este un antreprenor remarcabil şi va juca un rol crucial în crearea unui viitor strălucit pentru această nouă afacere”.

La rândul său, Vasile Armenean a precizat: „În 23 de ani am dezvoltat o afacere de succes în România şi suntem mândri că Betty Ice, brandul nr. 1 de îngheţată din România, se va alătura portofoliului producătorului nr. 1 de îngheţată din lume. Moştenirea noastră şi viziunea Unilever sunt o combinaţie perfectă pentru viitorul brandului Betty Ice”.

Firma suceveană producătoare de îngheţată a fost fondată în 1994 şi în ultimul an a avut o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro. Betty Ice deţine 180 de chioşcuri de îngheţată în România şi are un număr de 760 de angajaţi.

 

Vasile Armenean era creditat cu o avere de 42-44 de milioane de euro

Vasile Armenean era creditat printre cei mai bogaţi 300 de români într-un top întocmit de revista Capital. Potrivit datelor furnizate de Capital, Armenean era creditat cu o avere de 42-44 de milioane de euro şi se afla pe locul 128 în acest top.

În afara societăţii Betty Ice, Vasile Armenean mai deţine firmele Fibra Sib și Dragomirna Resort Golf. Pasionat de pilotaj, Vasile Armenean deţine şi două avioane uşoare, pe care le foloseşte destul de frecvent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Betty Ice a fost vândută companiei anglo-olandeze Unilever. Vasile Armenean rămâne manager general.
 Vizualizări articol: 5867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Betty Ice a fost vândută companiei anglo-olandeze Unilever. Vasile Armenean rămâne manager general3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei