Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 24 (6734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Consiliul Judeţean Suceava va participa la cinci târguri de turism din ţară şi străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat, astăzi, participarea la cinci târguri de turism care vor avea loc în ţară şi străinătate, începând din luna februarie şi până în aprilie. Oferta judeţului Suceava va fi promovată la Târgul Internaţional de Turism IMTM din Tel Aviv, care va avea loc în perioada 6 – 7 februarie a.c., iar apoi la Târgul Internaţional de Turism BIT din Milano, în perioada 11 – 13 februarie. În acelaşi timp Consiliul Judeţean va fi prezent şi la Târgul Internaţional de Turism al României, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 22 – 25 februarie, precum şi la târgurile internaţionale de la Budapesta, în Ungaria, pe 1- 4 martie, şi cel de la Chişinău, în Republica Moldova, între 29 martie şi 1 aprilie.

„Promovarea potenţialului turistic al judeţului la evenimentele de profil care au loc în ţară şi străinătate, precum şi organizarea diverselor evenimente cu caracter turistic pe plan local, regional şi naţional au contribuit în mare măsură la creşterea numărului de turişti români şi străini. Iar târgurile de turism sunt ocazii de evidenţiere şi promovare a potenţialului turistic natural şi antropic al judeţului, a tradiţiilor, obiceiurilor, valorilor culturale şi a obiectivelor turistice ale regiunii”, a declarat preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. El a arătat că prin participarea la Târgul Internaţional de Turism IMTM din Tel Aviv, din Israel, administraţia judeţeană îşi propune abordarea de noi pieţe turistice, având în vedere că din ce în ce mai mulţi cetăţeni din această ţară îşi manifestă interesul pentru cunoaşterea rădăcinilor, ceea ce pentru judeţul Suceava constituie un bun prilej de a se face cunoscut pe piaţa israeliană. „Asta cu atât mai mult cu cât Bucovina este locul în care comunitatea evreiască a fost deosebit de puternică până în perioada celui de-al Doilea Război Mondial”, a mai spus Gheorghe Flutur. Făcând referire la târgurile de turism din Italia, Ungaria şi Republica Moldova, el a precizat că prin participarea la acestea se intenţionează consolidarea unor pieţe turistice în vederea atragerii unui număr mai mare de turişti din cele trei ţări.

La fiecare dintre cele cinci târguri, din delegaţia judeţului vor face parte doi reprezentanţi ai CJ Suceava, doi meşteri populari şi câte un translator şi un şofer. Pentru participarea la toate cele cinci târguri, administraţia judeţeană va avea un buget de 91.545 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Judeţean Suceava va participa la cinci târguri de turism din ţară şi străinătate.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Consiliul Judeţean Suceava va participa la cinci târguri de turism din ţară şi străinătate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei