Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 13 (6723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 18 – 24 ianuarie

Simpozionul naţional „Valori naţionale în creaţia Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania”, ediţia a V-a

La Universitarea „Ştefan cel Mare” Suceava, Sala Auditorium „Joseph Schmidt”, va avea loc, vineri, 19 ianuarie, începând cu ora 9:30, Simpozionul naţional „Valori naţionale în creaţia Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania”, ediţia a V-a. Moderatoarea evenimentului va fi asistent univ. dr. Gina Puică. Pe 20 ianuarie, de la ora 11.00, va avea loc o slujbă de pomenire a Mitropolitului Bartolomeu Valeriu Anania, care va fi oficiată, la Mănăstirea Dragomirna, de PS Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, împreună cu un sobor de preoți.

 

Joi, 18 ianuarie

Ora poveștilor, la Biblioteca Bucovinei ,,I. G. Sbiera”

Biblioteca Bucovinei ,,I. G. Sbiera” Suceava, Secția Împrumut pentru copii,
dăruiește din suflet, dăruiește cu dragoste și bucurie povești pentru cei mici, copii cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani. „Împreună cu actorii Clara Popadiuc și Răzvan Bănuț, vom dărui, în fiecare joi, începând cu ora 17:00, cele mai frumoase povești de iarnă”, spun organizatorii.

 

Sâmbătă, 20 ianuarie

„Terapie prin comedie" cu actrița Pușa Darie, la Suceava

Actrița Pușa Darie, angajată a Teatrului Naţional din Iaşi, propune publicului sucevean o ”Terapie prin comedie” (terapieprinsex@gmail.com), la ora 19:00, la Old Times Suceava. Biletul costă 20 de lei, iar rezervări se pot face la telefon: 0330 119 297. Evenimentul este organizat de Fundația Eden Suceava.

 

Atelierele de creație la Iulius Mall

Copiii își vor putea da frâu liber imaginației la atelierele de creație organizate de Iulius Mall Suceava. Întâlnirile se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00, în zona magazinelor pentru copii, iar participarea este gratuită pentru prichindeii care vor să își pună în valoare imaginația și îndemânarea. În această săptămână, specialiștii Creativ & Deco îi vor ajuta pe ștrengari să realizeze suporturi decorative din lemn, pictate în culori vesele, pe care le pot utiliza în aranjarea mesei sau ca element ornamental. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar cei dornici să participe se pot înscrie în ziua desfășurării atelierelor de creație, la Centrul Info. Pentru cei care își doresc să se relaxeze pe gheață, patinoarul Dream Ice îi așteaptă pe ringul alb. Dream Ice este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de patinaj costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi.

 

Marți, 23 ianuarie

Filmul „Ouăle lui Tarzan” va fi proiectat la USV

Casa de Cultură a Studenților Suceava oferă sucevenilor proiecția filmului „Ouăle lui Tarzan”, în regia lui Alexandru Solomon.

Evenimentul va avea loc în Auditorium ”Joseph Schmidt” al Universității din Suceava, de la ora 19.00. Prețul unui bilet pentru elevi și studenți este de 5 lei, acestea putând fi procurate de pe www.ccs-sv.ro, www.biletesuceava.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenților (lângă Auto Albina, str. Zorilor, nr. 6), de luni până vineri, între 9:00 și 18:30.

 

„Zadarnicele chinuri ale dragostei”

De la ora 19:00, pe scena Teatrului „Matei Vișniec" va avea loc spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei",  o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens. Regia: Alexandru Bogdan, Scenografie/Costume: Raluca Alexandrescu, Light/video design: Eranio Petruska, Distribuție: Cosmin Panaite, Bogdan Cantauz, Sergiu Moraru, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Cătălin Mîndru, Alexandru Marin, Horia Butnaru. Durata spectacolului: 1h 40 min, Prețul unui bilet este 20 de lei / 10 lei (elevi, studenți și pensionari). Relații și rezervări, la telefon: 0759048677; bilete@teatrulmateivisniec.ro.

 

”Mica Unire (24 ianuarie 1859), un pas spre Marea Unire!", acțiune la Biblioteca Bucovinei

La Sala de Artă "Elena Greculesi" a Bibliotecii Bucovinei "I. G. Sbiera" va avea loc marți, de la ora 13:00, evenimentul cultural intitulat ”Mica Unire (24 ianuarie 1859), un pas spre Marea Unire!". Invitat special: conf. univ. dr. Florin Pintescu. Momentul artistic ”Unirea Principatelor reflectată în literatură” va fi susținut de elevii Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, coordonator prof. Rodica Cozaciuc. Manifestarea de pe 23 ianuarie este organizată de Consiliul Județean Suceava, Biblioteca ”I. G. Sbiera” Suceava, Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava - Facultatea de Istorie și Geografie și Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei