Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 13 (6723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu îi îndeamnă pe social-democraţi „să oprească nebunia”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiuconsideră că PSD a demonstrat, încă o dată, prin demiterea celui de al doilea Guvern într-un an de zile, că nu poate şi nu ştie să guverneze. Bogdan Gheorghiu a declarat că prin modul în care se comportă, PSD demonstrează că are doar trei mari obiective, accesul la funcţii, accesul la banii publici şi obţinerea imunităţii penale. „Primele două obiective le-a realizat, lupta pentru obţinerea imunităţii penale continuă şi în anul 2018. Pentru obţinerea controlului total asupra societăţii româneşti PSD distruge tot: imaginea şi credibilitatea externă a României; echilibrul fiscal; legislaţia penală şi dreptatea socială; dezvoltarea infrastructurii şi echilibrul de dezvoltare între regiunile ţării; toate prevederile Constituţiei României, punct cu punct”, a spus parlamentarul liberal, care i-a îndemnat pe social-democraţi „să oprească nebunia” din ţară. 

Bogdan Gheorghiu a adăugat că prin câştigarea alegerilor din 2016, „prin escrocherii politice”, PSD a distrus aproape complet credibilitatea clasei politice în ochii românilor, iar demagogia şi incompetenţa au fost duse la un nivel greu de corectat. Gheorghiu a atras atenţia şi asupra faptului că PSD a umplut ministerele şi instituţiile de stat cu „personaje dubioase, dar cu origine sănătoasă”, exclusiv din judeţele dunărene. Bogdan Gheorghiu a mai precizat că singura mare realizare a guvernării PSD a fost mărirea pensiilor speciale, a salariilor demnitarilor de toate categoriile, şi doar cu „câte trei lei în plus la pensiile şi salariile obişnuite”.

Pe de altă parte, deputatul PNL de Suceava a spus că anul Centenar 2018 era şansa de dezvoltare a regiunii Moldova, ca pol de atracţie pentru apropierea Republicii Moldova de România. Bogdan Gheorghiu a precizat că în anul 2017 şi anul 2018, Guvernul PSD ar fi putut să aloce fonduri pentru investiţii importante în regiunea Moldovei pentru dezvoltarea economică şi socială şi ar fi putut demara lucrările la autostrăzile peste Carpaţi, care să lege la 100 de ani de la formarea României Mari toate regiunile istorice ale ţării noastre. „Ce a făcut guvernul PSD? Răspunsul este unul singur: un mare nimic”, a declarat Gheorghiu. El a subliniat că din decembrie 2016 şi până în prezent, PSD are o singură mare obsesie, şi anume cum să-i scape pe liderii săi de răspunderea penală. Deputatul liberal a mai adăugat că în acest demers, PSD distruge tot, inclusiv România".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu îi îndeamnă pe social-democraţi „să oprească nebunia”.
 Vizualizări articol: 1425 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu îi îndeamnă pe social-democraţi „să oprească nebunia”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei