Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 13 (6723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Dobitoci cu fluieru-n gură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele câteva zile am avut parte de nişte întâmplări în lumea fotbalului pe care, dacă nu le-aş fi văzut live, iar cineva ar fi încercat să mi le povestească, l-aş fi suspectat fără ezitare pe respectivul povestitor că e niţeluş deraiat. Cele două evenimente suprarealiste provin din acelaşi campionat, cel al Franţei, considerat până acum drept unul din cele mai disputate şi mai corecte. Cazul dementului de arbitru care a fluierat împotriva lui Nantes lovitura aia halucinantă, pe motiv că fusese el însuşi faultat, e de domeniul science fiction. Mai ciudată decât lovitura în sine mi s-am părut însă derularea evenimentelor de până atunci. Adică, împiedicându-se de un jucător şi căzând la pământ, arbitrul a procedat ca golanii ăia mari, gen Pepe sau Ramos, şi i-a tras de acolo, de jos, un şut din voleu "adversarului", fix în tibie, de m-am mirat că nu i-a rupt-o în două. Strict fotbalistic, s-ar fi cuvenit să-şi dea şi cartonaş roşu pentru huliganism, iar apoi să fi părăsit gazonul, trimiţându-l în locul său pe arbitrul de rezervă. În loc de asta, a fluierat lovitură liberă împotriva lui Nantes, că doar de un jucător de-al lui Nantes se împiedicase idiotul! La vreo 48 de ore distanţă, tot în campionatul Franţei, la o fază care se desfăşura undeva la jumătatea terenului, arbitrul opreşte jocul, se duce la tuşier (alt cretin!) şi dictează penalty! Era minutul 89 al meciului Bordeaux - Caen, la scorul de 0 - 0! Reluările, nenumărate, ne-au arătat că un atacant al lui Caen l-a lovit pe un fundaş advers, iar acesta l-a îmbrâncit niţel, practic fără niciun efect, ambii rămânând pe picioare. Dacă era să oprească meciul, se putea dicta cel mult lovitură indirectă pentru Bordeaux, al cărei fundaş fusese cel agresat iniţial. Dar putea fi lăsat să continue, mai ales că mingea era la zeci de metri distanţă. În loc de asta, arbitrul dictează penalty, spre nedumerirea inclusiv a beneficiarilor! Evident, gol. Urmat imediat de un altul, fiindcă jucătorii lui Bordeaux încă nu pricepeau ce se întâmplă. În loc de 0 - 0, cu un punct câştigat, s-a terminat 0 - 2, cu toate cele 3 pierdute. Dacă de punctul ăsta tâlhărit depinde supravieţuirea lui Bordeaux, aflată cu doar 4 puncte acum deasupra liniei de retrogradare, cu ce  s-ar putea spăla imbecilul cu fluier?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dobitoci cu fluieru-n gură.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dobitoci cu fluieru-n gură5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei