Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 13 (6723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenţie şi alcool

Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere. Unul dintre ei a fost surprins în timp ce traversa strada regulamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi au devenit victimele unor accidente rutiere, după ce au fost acroşaţi de autoturisme în timp ce traversau strada. În urma accidentelor petrecute în aceeaşi zi, poliţiştii au deschis două dosare pentru vătămare corporală din culpă.

În primul caz a fost vorba de un accident produs marţi dimineaţă, în jurul orei 06.45, în municipiul Suceava. În timp ce se afla la volanul unui autoturism VW, cu care circula pe strada Ştefan cel Mare din direcţia Areni spre Centru, un tânăr de 18 ani, din comuna Vultureşti, a surprins pe prima bandă de circulaţie, în momentul în care a ajuns la o trecere pentru pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj rutier, un bărbat de 63 de ani, din oraş, care traversa regulamentar. În urma impactului, bărbatul a fost rănit uşor, fiind transportat de echipajul unei ambulanţe la Spitalul Judeţean Suceava. La Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, medicii l-au diagnosticat pe rănit cu

contuzie gambă, fără a rămâne internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pietonul rănit a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 19.10, o femeie de 44 de ani, din municipiul Rădăuţi, care conducea un autoturism Opel Vectra pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Rădăuţi, având direcţia de deplasare dinspre localitatea Marginea spre centrul municipiului, s-a speriat la un moment dat de apariţia din partea stângă a drumului a unui bărbat de 34 de ani, care se angajase în traversarea drumului neregulamentar, fără să se asigure. Femeia de la volan nu a putut evita impactul, bărbatul fiind acroşat cu oglinda retrovizoare stângă a autoturismului. În urma impactului, bărbatul a fost uşor rănit, primind îngrijiri medicale. Femeia de la volan a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pietonul accidentat a fost testat cu aparatul etilotest, aparatul indicând valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Şi în acest caz cercetările sunt efectuate de poliţişti în cadrul unui dosar deschis pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere. Unul dintre ei a fost surprins în timp ce traversa strada regulamentar.
 Vizualizări articol: 1585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere. Unul dintre ei a fost surprins în timp ce traversa strada regulamentar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei